Šta je novo?

Bulevar patrijarha Pavla

Neće ovo da puste bar još deset dana. Tako su u drugu stranu asfaltirali pa se posle par nedelja radilo na betoniranju spojeva slivnika i šahti za kanalizaciju...osim ako nisu promenili tehnologiju...
 
Prošao danas tuda, vidim prosecaju se otvori za šahtove, mada i dalje jako malo radnika. Možda im i ne treba više, biće i ovo dovoljno za neko slikanje sutra, pa mogu opet da zatvore dok ne pokrpe sve.
 
Tekst u Novostima

"... završetak radova planiran je početkom maja, do kada treba da se završi postavljanje tramvajskih šina, povezivanje javne rasvete i izrada saobraćajne signalizacije."
 
Koliko vidim po komentarima na ovom yt snimku odustali su od izgradnje biciklističke staze u BPP-u jer se niko nije javio na tender :rolleyes:

 
Ima sličan broj šahtova kao na delu koji se koristi. Što se mene tiče ne moraju da žure sa puštanjem, novi deo je trenutno idealan za vožnju bajsa
 
A veliki broj šahtova je na tom delu propao već, ili je kolovoz oko njih ulegao.
Moraće uskoro rekonstrukciju da rade a nije bulevar ni pušten u celosti u funkciju.

Biće to prvi put u novijoj istoriji da se radi tako nešto
 
У понедељак сам пролазио колима поподне око 13 часова у сред радног времена од Пере Велимировића до Топчидера. Видео сам само три радника који као нешто пипкају шине. Невероватно је колико све ово траје и колико дуго ништа не раде, на тако озбиљној реконструкцији и пројекту. Ја мсм да је овакав дебилизам могућ само код нас.
 
DSC_0059.JPG
DSC_0060.JPG
DSC_0071.JPG
DSC_0070.JPG
DSC_0067.JPG
DSC_0068.JPG
 
Ne razumete se u estetiku svetiljke ako pazljivo pogledate predstavljaju sake koje su otvorene a stub grudi da prigrle sve koji koriste ulicu. Dobro moze i kao varjaca da se rastumace. Da li je Bulevar osvetleniji nocu nego pre? Kada sam vozio zadnji put je bio mrkli mrak sa javnog osvetljena.
 
Inace 2 sahte novog dijela odmah posle semafora na prvoj slici su vec propale tj. upale u asfalt dobro, pogotovo druga, a ovo gradiliste nije mrdnulo od prije izbora kad su vidjeli da ne mogu da stignu...
 
Далеко је ово од завршетка. Тек предстоје компликованији радови.
 
Vrh