evo 03.06.2024 mogu da zakljucim - MOZE JOS!ja pocinjem da mislim da vlast vrsi socijalni eksperiment sa rakovcanima, da vidi koliko moze da im se u$ere u zivot pre nego sto ce poceti da se bune
Video sam dva bagera i dva kipera. To bismo mogli iskoristiti na nbg.Koji tačno resursi sa BPP?
Nažalost, ne radi se tu ništa, dolaze povremeno po šljunak za druga gradilišta.Radi se. Pre mesec dana sam primetio da ravnaju put od mosta do Košutnjaka i uklanjaju šljunak koji je tu bio deponovan.
Ma trolujem malo. Iako mi je delovalo da su počeli nešto da rade.Nažalost, ne radi se tu ništa, dolaze povremeno po šljunak za druga gradilišta.
Možda je mislio na onu dvojicu koja su sve ono u Rakovici i napravili.Koji tačno resursi sa BPP?
Ne slažem se nikako, to je vrlo kratkovido, sebično i snobovsko razmišljanje. Tako isto možeš da kažeš i da Beograd zaslužuje doktora Gangulu i sve njegove mahinacije, ili cela zemlja Oskara i sve što nam rade svi oni zajedno. Pa, da li stvarno zaslužujemo, i to za sav novac koji mi njima plaćamo? Često sam ovde na forumu nailazio na takve komentare, u fazonu ko im je kriv kad se nisu bunili, i to za razne stvari. Dakle, treba da legitimizujemo to da opšta dobra treba da se raspoređuju najpre onim najbučnijim i najdrčnijim, a ostale ko šiša? Izgleda da je ovde mnogima taj model potpuno prihvatljiv.Svakako mislim da Rakovčani zaslužuju sve ovo. I to je tako. Šta će im bulevar koji moj?
Dakle, treba da legitimizujemo to da opšta dobra treba da se raspoređuju najpre onim najbučnijim i najdrčnijim, a ostale ko šiša? Izgleda da je ovde mnogima taj model potpuno prihvatljiv.
Na tom mostu nešto rade. Proširili su neke rupe, ali nisam zatekao radnike.Najveća tuga je što jedino čemu imamo tu da se nadamo (a i to je na dugom štapu) je rekonstrukcija mosta preko topčiderke u parku i ponovno otvaranje prečice kroz park. Ponavljam, najveća tuga..
ja tu prolazim svako jutro…kad ih bude, njih trojica sede u hladu zapale cigaru piju kafu ma milina. nije ni cudo sto je rok za zavrsetak feb 25Na tom mostu nešto rade. Proširili su neke rupe, ali nisam zatekao radnike.