mihajloboric87
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.02.2021.
- Pohvaljen
- 4.899
Mogli su malo više da se potrude... Izgleda kao da je rađeno za pet minuta.
Nisam siguran da sam potpuno razumeo pitanje. Želiš da znaš kako bih ja, da sam kojim slučajem na vlasti, za mesec dana rešio celu katastrofu za koju sam odgovoran već pet+ godina unazad?Kako bi ti rešio ovaj i slične probleme na dovoljno brz i efektan način, a da imaš krajnji rok mesec dana pred izbore, i uz to znaš da nemaš dovoljno radnika da pokriješ sve lokacije? Ne pravdam ove što su to uradili, nego čisto onako glasno razmišljam.
Хахахахах, ја им скидам капу за ову опаку, вишеслојну и апстрактну заје.... народа!Предизборна шећерлема, нове табле на улазу у парк.Pogledajte prilog 181444
За предпрошле изборе су показивали сасвим друге 3д приказе, са дрворедима, стазом одвојеном од коловоза зеленим појасом...Хахахахах, ја им скидам капу за ову опаку, вишеслојну и апстрактну заје.... народа!
Деценијско малтретирање народа укидањем трамваја зарад фиктивне реконструкције улице а онда им, док се народ вуче у колони, поред поставиш билборде на којем се приказује виртуелно стање булевара какво је требало одавно да буде изведено.
Ништа се не дешава, црвено-бела баријера не мрда.Vest od 01.06.2023. :
"Kako su nam objasnili nadležni u ovom preduzeću (JKP Beograd put), u toku je izrada potrebne tehničke dokumentacije, nakon čega će se pristupiti izvođenju radova na mostu u Topčiderskoj ulici.
Javno preduzeće "Putevi Beograda" nadležni su za održavanje ovog mosta, a planirano je da do kraja godine most bude doveden u ispravno stanje."
Dakle, do kraja 2023. kazu da ce most biti saniran. Ja nisam zalazio tuda poslednjih 6 meseci, pa me zanima ako je neko bio da li video IKAKVU naznaku da se oko tog mosta nesto desava?
Pedizborna kampanja je u jeku, i ti bi radije sam sebe kandidovao za ćorku nego za novi mandat u vlasti?Nisam siguran da sam potpuno razumeo pitanje. Želiš da znaš kako bih ja, da sam kojim slučajem na vlasti, za mesec dana rešio celu katastrofu za koju sam odgovoran već pet+ godina unazad?
Vrlo jednostavno -tako što bih podneo krivične prijave protiv samog sebe i svih svojih saučesnika u koruptivnim radnjama koje su do celog ovog kolapsa dovele, i krenuo da objavljujem istinu i raspetljavam hobotnicu podobnih partijskih podizvođača koja pod paravanom proširenja ulica i mnogih drugih, često potpuno nepotrebnih, a uvek višestruko preplaćenih radova iscrpljuje gradske i republičke kase, koje građani pune očekujući da će neko odgovorno i u njihovom interesu trošiti njihov teško stečen novac.
Eto, toliko može i za manje od mesec dana da se reši.
Da, to bi bila jedina ispravna stvar koju bi osoba od ikakvog integriteta mogla da učini.Pedizborna kampanja je u jeku, i ti bi radije sam sebe kandidovao za ćorku nego za novi mandat u vlasti?
Ne misle na taj, nažalost od drvenog mosta koji je spajao reku u pravcu Miloševog konaka sa jedne i železničke stanice sa druge nema ništa, kao što si rekao, temelj uklonjen. Obnavalja se most u parku, onaj preko jezerceta.Eee, onaj preko Topčideke? Baš lepo, ja sam ga već otpisao kako su temeljno uklonili tragove njegovog postojanja.
A za ovaj auto-mostić, da je izgrađen bulevar PP, za njim ne bi bilo potrebe.
Никако ако узимамо у обзир улице које су реконструисане квалитетно, јер таквих и нема.Kako to izvesti?
Kakav vrhunski cinizam, neverovatno. Jedino na čemu se ovih godinu i po nešto ozbiljno radilo je Šapićeva trasa kojom se vozi svaki dan do posla.
uoravo tako, vec 100m levo od njegove kuce (nije mu usput za posao), raspd na gradilistu
Kakav vrhunski cinizam, neverovatno. Jedino na čemu se ovih godinu i po nešto ozbiljno radilo je Šapićeva trasa kojom se vozi svaki dan do posla.
sad htedoh da napisem, mislim da ovo najbolje prikazuje SNS pismenjake.U preDhodnih