nekianonimnilik
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.08.2017.
- Pohvaljen
- 1.536
pa znas kako, urbanisticki da ali ovako je malo bezveze da imas po povrsini trecinu grada koja je samo stambena, i ovako se ljudi na nbgd osecaju ko u kavezu ili stali, dobro je imati poslovne prostore tamo, pogotovo sto kad si investitor oces sve lepo, evo ja prvi bih pre gradio tamo ego na vracaru, tamo me okruzuju nove ili srednje stare zgrade, a na vracaru il bilo kom drugom delu centra neke prastare zgradurine i udzerice il cak kartonke, pali od takvog poslovnog
problem je nedovoljno mostova, kad bi odresili kesu (kad to kazem mislim krali samo 10% umesto 30% od svake donacije i slicno, lupam brojke) da izgrade jos 3-4 mosta, ali opet nbgd je zeznut,u koje bulevare ukljuciti mostove, ima ih jako mali broj koji izbijaju ka obali, a i ovaj deo grada, u koje ulice ih ukljuciti, sve su uske
problem je nedovoljno mostova, kad bi odresili kesu (kad to kazem mislim krali samo 10% umesto 30% od svake donacije i slicno, lupam brojke) da izgrade jos 3-4 mosta, ali opet nbgd je zeznut,u koje bulevare ukljuciti mostove, ima ih jako mali broj koji izbijaju ka obali, a i ovaj deo grada, u koje ulice ih ukljuciti, sve su uske