Logika je samo da nas zlostavljaju sto vise mogu.Nemam reči kojima bih izrazio revolt zbog ovakvog silovanja koje Šapić sprovodi nad ovim gradom i ljudima koji u njemu žive.
Gde je uopšte logika graditi sada kružni tok na semaforizovanoj raskrsnici kada radovi na novom kraku nisu ni u pripremi, a regulacija saobraćaja će biti imperativ zbog gužvi nakon zatvaranja Tramvajskog mosta? Kreteni.
Ne znam samo kako one cesljeve (ne) planiraju da rese, ali gori su mi nego bilo koji lezeci.Mislim da treba asfaltirati most pre zatvaranja starog savskog, katastrofa je.
Bilo je zatvoreni prekjuče ali verovatno je neko normalan od biciklista sklonio da prođe. Evo vidi se na Vlogzilinom video snimku. Čak sam ga po prvi put slušao na unmute i lepo im je rekao.Da, sad vidim na kamerama, i uzvodna staza je zatvorena, i u Brankovoj je postavljena jedna barijera (na kameri se ne vidi od saobraćajnog znaka, ali se vide znaci za zabranjen prolaz).
Kakvi kreteni.
Stepenište i prilaz preko Sajmišta za njih ne postoje.
Kanda će i ova strana doživeti istu sudbinu. A budući da je od onomad tempo radova po gradu otišao dođavola, cenim bar 4 godine ima da drže zatvoreno.Tu ide prvo metalni komad pa onda liveni asfalt
Inace zbog takvih oštećenja suprotnu stranu su bili zatvorili pa su je radili bješe 2 godine
Moglo je sve za noć da se uradi naravno uz dobru kordinaciju
Da, samo problem je što za tako nešto policija može da piše prekršajnu prijavu.Bilo je zatvoreni prekjuče ali verovatno je neko normalan od biciklista sklonio da prođe. Evo vidi se na Vlogzilinom video snimku. Čak sam ga po prvi put slušao na unmute i lepo im je rekao.
Treba ga u pohvaliti kad ne lupeta.
U saopštenju se dodaje da se radovi izvode na desnoj strani kolovoza Bulevara Mihajla Pupina (krajnja desna saobraćajna traka), na delu od Ulice Sajmište (smer ka Zemunu), sledećih 300 metara gledano u smeru ka Terazijskom tunelu. Tokom izvođenja radova i dalje će biti zatvorena Ulica Sajmište (smer ka Zemunu i smer ka Terazijskom tunelu).