Biciklistkinja
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.07.2014.
- Pohvaljen
- 2.413
Ovo je katastrofa. Čemu onda render ako naprave nešto što nema veze sa mozgom.Sa ovakvom fasadom biće vrlo ružna zgrada.
Једна јеретичка мисао - мени се ова фасада више свиђа од оне приказане на рендеру, макар као концепт. Упадљива зидна површина се боље него стаклена завеса уклапа уз белу мермерну фасаду старе зграде Беобанке у наставку.
To si sad odvalio i nikad više u životu. Forum bukvalno otkida na zgradu u Makedonskoj.Izmenjena u gore rešenje. Ovaj render me podseća na Makedonsku koju je rekonstruisala Maarera.
wtf druze, giter blok je generalno mnogo zahvalniji i neretko kvalitetniji od ovih "modernih" pogotovo ako se radi kako treba.Lepše izgleda, crveni blokovi me asociraju na divlju gradnju, Kaluđericu, nezavršene kuće bez fasade ispred kojih je krš u dvorištu, raširen veš na žici ispred, kokoške koje trčkaraju i kljucaju okolo i tako dalje i tako bliže.
Zgrada u makednskoj je jedna od retkih u BGu koje su dobro uradenje.Izmenjena u gore rešenje. Ovaj render me podseća na Makedonsku koju je rekonstruisala Maarera.
Upravo sam to i rekao...kažem da je konačna izvedba loša a da je render bio mnogo bolji jer me podseća na zgradu u Makedonskoj.Zgrada u makednskoj je jedna od retkih u BGu koje su dobro uradenje.
Jednostvno nemas ukusa i nisi iz struke
Generalstab, MUP i RTS se takođe rešavaju, iako nisu u nadležnosti grada?Rešavaju se sve strateške tačke Beograda koje su decenijama bile ruglo. Beobanka je jedna od njih.