Da mi je znati kako će rešiti parkiranje.
Шта рећи, коју поруку послати?
Pogledajte prilog 152077
Parkiranje nije nista manji ili veci problem nego drugde u gradu. Cinjenica da nisu srusili ovu zgradu je ono sto nas treba brinuti. Ovo se u Budimpesti ili Becu nebi moglo desiti ni u snovima. Beograd je ostao jedina prestonica u Evropi koja revitalizuje komunisticke solitere u sred starog grada, umesto da ih rusi.Da mi je znati kako će rešiti parkiranje. A vidim da je iseljenje užasne okretnice Zeleni venac stavljeno ad akta.
Горан Весић on Instagram: "Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре издало је грађевинску дозволу за реконструкцију зграде бивше Беобанке на Зеленом Венцу. Реализација овог пројекта је почела још док сам обављао јавне функције у граду
632 likes, 11 comments - vesicg on January 10, 2023: "Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре издало је грађевинску дозволу за реконструкцију зграде бивше Беобанке на Зеленом Венцу. Реализација овог пројекта је почела још док сам обављао јавне функције у граду Београду и посебно...www.instagram.com
Koja prestonica rusi komunisticke solitere?Parkiranje nije nista manji ili veci problem nego drugde u gradu. Cinjenica da nisu srusili ovu zgradu je ono sto nas treba brinuti. Ovo se u Budimpesti ili Becu nebi moglo desiti ni u snovima. Beograd je ostao jedina prestonica u Evropi koja revitalizuje komunisticke solitere u sred starog grada, umesto da ih rusi.
Varsava, Berlin, Prag! Uz to sto oni nisu osteceni koliko smo mi. Kod njih je sacuvano staro jezgro, a nama je HRVAT i komunista Josip Broz unistio i izbetonirao Beograd!!!!Koja prestonica rusi komunisticke solitere?
Trg je druca prica! Trg je centralno mesto i "trpi" visoke objekte poput poslovnih kula, katedrala, zvonika, satova. Ovo sto mi imamo na Zelenjaku, na obroncima stare jezgre (totalno eksponirano/uzviseno ka Novom Beogradu) ne postoji nigde osim u Kijevu i Moskvi. Gledano iz pravca Usca, Sajmista, Beograda na Vodi, Savske ulice, nasa panorama starog grada je u potpunosti devastirana Beobankom. Ja zaista ne zelim da me neko privodi, ali bih jako voleo da narednih dana dodje neka ekipa i zapali ovu nakazu kada padne mrak-kako bi bila toliko unistena da se mora srusiti. LJUDI, ovo su zadnji trzaji i pokusaji da Beograd postane normalan grad. Napravice od nas Pristinu, Kijev, Volgograd. Za 10 godina ce biti prekasno. Sve evropsko je ovde unisteno u hegemoniji neobrazovanih, divljih i smrdonogih istocnjaka. Prodjite Kopenhagenom, Minhenom, Madridom, Becom, Budimpestom, i sve ce vam biti jasno. Zelim da budemo kao ONI. Ne zelim da budemo Cecenija, Kosovo i Vladivostok. NE ZELIM!!!!
Колико се сећам још оног конкурса, није био дозвољен колски улаз из те улице, само из ул. царице Милице.Za parkiranje... zgrada ima kolski ulaz pored autobuske stanice...
Koji su to soliteri poruseni?Varsava, Berlin, Prag!
Otkud ovoliko trolova u poslednje vreme?nama je HRVAT i komunista Josip Broz unistio i izbetonirao Beograd!!!!
Jel si bio u Moskvi ili Vladivostoku? Ili to kažeš samo jer je to kul i opšte poznat stereotip za te ruske gradove?Trg je druca prica! Trg je centralno mesto i "trpi" visoke objekte poput poslovnih kula, katedrala, zvonika, satova. Ovo sto mi imamo na Zelenjaku, na obroncima stare jezgre (totalno eksponirano/uzviseno ka Novom Beogradu) ne postoji nigde osim u Kijevu i Moskvi. Gledano iz pravca Usca, Sajmista, Beograda na Vodi, Savske ulice, nasa panorama starog grada je u potpunosti devastirana Beobankom. Ja zaista ne zelim da me neko privodi, ali bih jako voleo da narednih dana dodje neka ekipa i zapali ovu nakazu kada padne mrak-kako bi bila toliko unistena da se mora srusiti. LJUDI, ovo su zadnji trzaji i pokusaji da Beograd postane normalan grad. Napravice od nas Pristinu, Kijev, Volgograd. Za 10 godina ce biti prekasno. Sve evropsko je ovde unisteno u hegemoniji neobrazovanih, divljih i smrdonogih istocnjaka. Prodjite Kopenhagenom, Minhenom, Madridom, Becom, Budimpestom, i sve ce vam biti jasno. Zelim da budemo kao ONI. Ne zelim da budemo Cecenija, Kosovo i Vladivostok. NE ZELIM!!!!
Grad se meri prosekom! A ne time sto ima nekoliko prelepih gradjevina (a naravno da Moskva ima jer je to svetska metropola u odnosu na Beograd). Prosekom su Beograd i Novi Sad bajke u odnosu na sve ruske gradove iste velicine. Da, Rusija i sve drzave istocno od Evrope su nakazne. Podela je ocigledna. Pitanje Srbije je samo gde mi zelimo da pripadamo. Neverovatno je da ja ovo uopste moram da objasnjavam.. kvalitet a ne kvantitet druze! Svaka varosica u Madjarskoj je lepsa od Moskve, Pekinga i Astane.Jel si bio u Moskvi ili Vladivostoku? Ili to kažeš samo jer je to kul i opšte poznat stereotip za te ruske gradove?
Ja ponekad stvarno pomislim da se ljudi u Srbiji samo prave da me ne razumeju, jer mi je nerealno da neko moze biti toliko glup da me ne razume. Sad bi se ja valjda ovde trebao raspraljvati oko toga "BEOBANKA-DA ILI NE" i oko toga jesu li lepsi "RUSKI ILI EVROPSKI GRADOVI". Mislim uzas. Zbog sve te nepismenosti, nelogicnosti i podkapacitiranosti shvatanja urbanog razvoja, Srbija i jeste nakazna drzava kakva jeste, a recimo Hrvatska nije. Tonemo, tonemo i samo tonemo zbog totalnih idiota koji ne znaju najbrojati ni tri grada juzno od Krusevca, a prvi su na kojekakvim demostracijama za ekologiju, za Savamalu, za picke materine. Hronicni problem Beograda je ZAGADJENOST KOMUNISTICKIM ZGRADURINAMA I NELEGALNA GRADNJA PREVELIKE SPRATNOSTI. Sve ostalo je cica mica kamilica.Ja ponekad stvarno pomislim da ovde jedan čovek napravi 3-4 trol naloga, pa preuzima uloge šarolikih lica s ulica, da ne upotrebim neki teži izraz.
Hvala, ne trebaМарко, друже. Иди мало у природу на пар дана. Или спавај сваки дан бар сат времена дуже. Не ваља ти срџба, добићеш камен у жучној кеси.
To + sam dizajn zgrade.Samo kazem da se ta zgrada uklapa tu kao cir na dupetu.