Dianea, kakve ste tačno izmene tražili i koja je kvadratura stana? Mi kada smo pitali, doduše davno, odgovor je bio da ne sme biti nikakvih izmena zbog upotrebne dozvole.Pozdrav budućim komšijama, nama je rečeno da do početka marta nije moguće ući u stan (interesovali smo se zbog uzimanja tačnih mera). Tražili smo izmene u kuhinji i toaletu, za sve su nam izašli u susret. Još da ispune očekivanja i dogovor
Stan je od 78 kvadrata, napr. tražili smo da se u toaletu izmeni raspored sanitarija kako bi tu napravili vešeraj. Sve sugestije su prihvatili.Dianea, kakve ste tačno izmene tražili i koja je kvadratura stana? Mi kada smo pitali, doduše davno, odgovor je bio da ne sme biti nikakvih izmena zbog upotrebne dozvole.
Ja se izvinjavam, nisam znala da su zaštićene autorskim pravima. Slike su sa viber grupe Blok 63.@Alemil bilo bi bar fer da kažete odakle su slike, kad već niste pitali možete li ih postovati
Naravno da će imati problem, očajno je urađeno a pride nije urađen dilatacioni lim između dva objekta da zatvori to sve .Sta mislite o nacinu na koji je zgrada "spojena" sa susednom? Deluje kao da je samo nabacana izolacija, jer je taj zid neravan (nisu sklonjeni oluci, klime, prozori..).
Da li ce stanovi na toj strani imati probleme sa izolacijom, kondenzacijom itd?
Pogledajte prilog 130171Pogledajte prilog 130172
Da je savrseno vreme a kupovinu-nije.Ali neki ljudi moraju i da zive negde,a 2500 traze za starogradnju koja samo sto se ne srusi.2400 evra kvadrat za stan u zgradi koja se naslanja na prometnu saobraćajnicu (gde automobili bezmalo prolaze kroz spavaću sobu)... Koja tuga...