Uzivo ne izgleda baš tako lepo,čokoladna braon i žuta banana,prilično su retro,ovo je bilo moderno pre 10-15 godina.Mi smo razočarani spoljašnjim izgledom.Na slikama zgrade su bile nijanse sive,sto je mnogo zahvalnije po pitanju svega.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=912649#p912649:33zvtky3 je napisao(la):milos.tro » Uto Dec 28, 2021 11:32 pm[/url]":33zvtky3]danasnje fotke,fasada
Meni nije poznato da postoji bilo kakva Viber grupa. Ja sam u lameli 2. Ukoliko želite, možete mi poslati brojeve telefona u DM, i mogu napraviti grupu.Molim da nas učlanite u viber grupu ako je imate(Lamela 2)
Bez broja telefona teško.Poštovanje, ja sam kupac stana u lameli 1. Da li možete da me uključite u viber grupu?
Postoji, možete poslati broj telefona u privatnoj poruci i dodaću Vas.Na kraju,jel postoji neka viber grupa ili ne?
Ako nije tajna, na sta ste imali primedbe?Pozdrav svima. Nama su poslali predlog glavnog ugovora, šaljem im doradjen i očekujem potpisivanje tokom sedmice
Da li to znači da je etažni elaborat gotov?Pozdrav svima. Nama su poslali predlog glavnog ugovora, šaljem im doradjen i očekujem potpisivanje tokom sedmice
jesteDa li to znači da je etažni elaborat gotov?
Zasto bi kupili stan na nevidjeno? Valjda je normalno da se udje u prostor pre nego sto se kupi stan... Ili je sad i to postalo previseAli ispada da kupujemo stan na neviđeno? Bez obzira keš ili kreditni kupac, bilo bi logično da se prvo pogleda šta se kupuje. Napravljena je viber grupa, u slučaju da neko ne zna.