Pa i meni je istina najdraza, a istina je da je ovo jedan super-ekstravagantan rasipnicki projekat. Koji uz to potpiruje raskole izmedju Beograda i unutrasnjosti. A koji ce nazalost vecina politicara, pogotovo socijalista-koferasa sa zadovoljstvom da nasledi. I ugura par svojih partokrata da malo i oni nesto k'o fol "popularisu" i gomile podizvodjaca od raznih partijskih firmi. Ista dinamika koju vidjamo svugde drugde, a u izvedbi SPSa konkretno na Mrkinom autoputu.
PS Ne brinem ni ja o politicara, ali ne bi da me bez veze zaduzuju sve puneci sebi i svojima dzepove. Daleko im lepa kuca, i neka se nose i oni, i njihove makete Terazija, i njihovo "popularisanje nauke", i njihove betonske spirale, i druge reketaske sarene laze. U ovoj zemlji nece biti bolje dok narod bude pusio te gluposti umesto da ih ocenjuje strogo po tome sta su od infrastrukture uradili (putevi, zeleznica, zastita od poplava), u kakvom su nam stanju javne sluzbe (skolstvo, zdravstvo, sudstvo), i koliko su nas zaduzili. A u "popularizaciju nauke" cu da poverujem kad vidim promene u tome kako funkcionisu univerzitet, srednje, i osnovne skole. I kad se u ovoj zemlji ponovo pocne ceniti struka i nauka a ne razni je*******ivetri koji nesto kao "popularisu". A ovo sranje od centra upravo takve promovise.