Kao sto je preno homer prvo rekoh na SSC-u sta saznah od strane insajdera koji je nadlezan za sve projekte piu.rsmradulovic":3v97qhfm je napisao(la):vucko":3v97qhfm je napisao(la):Izgradnja centra za promociju nauke i nanocentra pocinje u martu 2012. godine.Rekla mi je pticica![]()
sta bi sa planovima za ovu jesen? Ovaj martovski rok mi suvishe deluje kao rok da se taman zaoru temelji pred izbore, jer samo za to imaju pare
U principu su nasi hteli da zbudze i da pocnu da rade u okotobru sto pre to bolje a da blok ne obrade kako valja,vec neki krpez,rokaj behaton,daj neko drvo i vozi misko.
Austrijanac je uslovio da ce raditi projekat ako mu dozvole da obradi arhitektonski ostatak bloka 39 i dobije dodatnih 6 meseci.Nasi nisu imali kud i pristali su,mada je ocigledno da su ljuti zbog toga,zbog naravno izbora.
Mislim da cemo ovako dobiti bolje resenje i smislenije.Svaka cast gospodinu dr. Austrijancu sto je pokazao nasima :kk:
P.S.Od onog Japanca oko beton hale ni traga ni glasa,da nije izvrsio harikiri kada je video sa kime ima posla?