Kao sto je preno homer prvo rekoh na SSC-u sta saznah od strane insajdera koji je nadlezan za sve projekte piu.rsmradulovic":3v97qhfm je napisao(la):vucko":3v97qhfm je napisao(la):Izgradnja centra za promociju nauke i nanocentra pocinje u martu 2012. godine.Rekla mi je pticica
sta bi sa planovima za ovu jesen? Ovaj martovski rok mi suvishe deluje kao rok da se taman zaoru temelji pred izbore, jer samo za to imaju pare
U principu su nasi hteli da zbudze i da pocnu da rade u okotobru sto pre to bolje a da blok ne obrade kako valja,vec neki krpez,rokaj behaton,daj neko drvo i vozi misko.
Austrijanac je uslovio da ce raditi projekat ako mu dozvole da obradi arhitektonski ostatak bloka 39 i dobije dodatnih 6 meseci.Nasi nisu imali kud i pristali su,mada je ocigledno da su ljuti zbog toga,zbog naravno izbora.
Mislim da cemo ovako dobiti bolje resenje i smislenije.Svaka cast gospodinu dr. Austrijancu sto je pokazao nasima :kk:
P.S.Od onog Japanca oko beton hale ni traga ni glasa,da nije izvrsio harikiri kada je video sa kime ima posla?