[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=605657#p605657:38cfzco1 je napisao(la):
zarkostankovic » 02 Mar 2019 19:44[/url]":38cfzco1]Kupili smo stan pre 3 meseca u ovoj zgradi i mogu da kažem da sam potpuno razočaran u jako slab kvalitet gradnje. Zvučna izolacija je potpuno OČAJNA. Komšije ispod nas toliko čujemo da se ujutru bukvalno budimo od lupanja dece ispod nas. Kada neko povuče stolicu po parketu, cela zgrada odzvanja. Komšijski stan pored nas se čuje kao da je pregradni zid od 12cm, a ne zid između stanova. Ulazna vrata ne dihtuju, tako da bukvalno čujes ljude iz susednog stana (posto i njima ne dihtuju vrata).
Pored ovog sitničarskog poteza Napreda da uštede na materijalu na uštrb kvaliteta zgrade tu je i onaj još jadniji, o kojem pišete ovde: prodaju zgradu sa 6 spratova, i onda se sete kako još da zarade, pa reše da prodaju i tavanski prostor kao sivu fazu. Otud taj dignuti krov što vidite na slikama. Stanari sada bukvalno trpe teror radnika koji rokaju po sivoj fazi već mesecima. A uselili su se u gotove stanove. Neki ljudi su šokirani jer nisu ni sanjali da će iznad njih biti novi stan.
Živeo sam na Bežanijskoj Kosi 2 u onim "kartonkama" i verujte mi da razlike ovde skoro pa i da nema, samo što je ovde cena bila 1700 + PDV, ali je lokacija mnogo bolja.
Sve u svemu, Napred ima debele veze kada radi šta hoće, zaposleni su im ljubazni, ali ako je reč o kvalitetu, toga nema. Tu se priča završava i u životu mi više neće pasti na pamet da kupujem od Napreda.