Najazad sam skinuo trustwallet...
I uneo na platformi preko koje zarađujem u polje USDT (TRC-20) svoju adresu tethera na tron mreži
Uneo sam da povlačim zarađeni iznos od 50 dolara kao probu.
I sad po internim pravilima platforme čekam 15 radnih dana, to im je rok do isplate. Posle bi trebalo da vidim iznos na svom novčaniku. A ako sam sve dobro razumeo mogu da ga prebacim
lično u novčanik onome kome USDT treba da ga kupi a on će meni dati
keš na ruke... jer me za bilo koje druge opcije kripto trenutno ne zanima. (mada mislim da može i da se konvertuje u bilo koju drugu kriptovaluti na trustwalletu i zatim proda na boldirani način)
Ne znam još gde naći tog nekog al otom potom. Ako mi ovo lepo sve prođe što sad testiram, zaboravljam na paypal i prebacivanje svoje zarade na bankovni račun zauvek. Prebacujem sve nove iznose ovako a ako neko od vas što ulažete u kripto želi da kupi na boldovan način gore od mene nek se javi u dogledno vreme...
I voila

i hope this works...
Možda i ostavim neku hiljadu eura u kripto da vidim koliko to zaista raste, al prosto prinos od kontenta koji stvaraš i iznova (i iznova i iznova) prodaješ jer si ga prethodno dobro ispromovisao; te zarada od pretplata, kupovina i bakšiša ili na nekim platformama samo od pregleda ili reklama je mnogo veći od pasivnog prihoda od ulaganja u kripto, rekao bih... mada ne znam suviše o kriptu da bih o tome pričao, možda i nije sasvim pasivna aktivnost za neke, kod tog rudarenja, zahteva ulaganje i posle možda ne ide baš samo od sebe u svakom trenu, ne znam.