Šta je novo?

BITCOIN kriptovaluta (?!)

Tako nekako, ako ulažeš dalje te pare u nešto drugo onda plaćaš 7.5%, a i nije teško naći nekog ko kupuje.

Možda mogu da ne znaju da je zarada ako je kripto. Nisam o tome razmišljao. A ovako kao novac na deviznom računu je tipična frilens zarada tzv drugi prihod.

Sve u svemu videćemo.

Meni svakako treba za legalne uplate sa legalnog sajta koji se ne bavi kriminalom...
Ма ово сам навео као пример тог "тајног" коришћења криптивалута. Што је једна од ретких прилика где је крипти став заменио новац, а не робу која се купује.

За пејпал знм да можеш извадити картицу и да имају попусте од неколико процената у разним ланцима по ЕУ, УК и САД, види мжд и овде имају тако неки програм па извади пејпал картицу, мжд ти помогне.
Пејпал некад из гаса суспендује налог на неодређено време, па бих ја што мање новца држао на њему јер што бих изгубио те паре. Уколико можеш користи револут, ти можеш и крипто мењати и њиховом картицом плаћању имаш доста добар курс.

@ika

Pre 3 nedelje sam panično preneo skoro sve pare sa paypal-a na račun baš čitajući da umeju da blokiraju... mada je meni sve šljakalo dobro...

Vrh