Šta je novo?

BITCOIN kriptovaluta (?!)

Znam, zato i ja mislim da je 120k max neki pik ali zato sam zacrtao sebi u glavi 90k da krenem sa prodajom pa dokle dodje (90k je meni tek ath ako računamo prošli pik + inflaciju). Ono što sada može da gura kripto nije samo Tramp već Tramp + Mask, DOGE je već počeo da ludi. Da sam imao muda pa sve u DOGE :)

Da se razumemo, jedan pogresan twit Trampa i ode BTC dole 10-20%, ali isto tako moze i 10% gore
Svakako bull run, meni je OK, jer BTC vuce i ETH koji drzim, cost basis je oko 2000 tako da za sada sam na nekih 65% profita.

Svakako gledam BTC jer on diktira ipak trziste.

Ko ima dovoljno $ moze i naziv dolar da preimenuje u doge.
To je drzava koja je okrenuta privredi. Kod nas kada bi rekli menjamo naziv dinar u pink ljudi bi pricali "to samo u Srbiji".

clipboard_image_1ffefb951e2f68.png

Screenshot from 2024-11-12 21-02-26.png

Da se razumemo, jedan pogresan twit Trampa i ode BTC dole 10-20%, ali isto tako moze i 10% gore
Svakako bull run, meni je OK, jer BTC vuce i ETH koji drzim, cost basis je oko 2000 tako da za sada sam na nekih 65% profita.

Imam i Ja eth dosta ali šta znam, sporo ide nekako. Ni ETF mu nije pomogao, da dodje na prošli ATH ja zadovoljan :) Od kada se ne majnuje baš su ga ubili. Ono što čekam je i LTC, kada on krene znam da je kraj bula :D

Imam i Ja eth dosta ali šta znam, sporo ide nekako. Ni ETF mu nije pomogao, da dodje na prošli ATH ja zadovoljan :) Od kada se ne majnuje baš su ga ubili. Ono što čekam je i LTC, kada on krene znam da je kraj bula :D
Manje je volatilan i manje profitabilan trenutno, sto ne znaci da je to lose i dalje je fakticki crypto "srebro", a i navikao sam na ETH mainnet + metamask i transakcije itd.
Ja cu krenuti u akumulaciju kad udjemo u duboku bear fazu i nakon zavrsetka kupovine stana, za sada mi ne pada na pamet da ubacujem jos para u crypto :)

Ali definitivno mislim da cu samo BTC da razmatram za ubuduce.

srebro je LTC :) ETH mu dodje kao neka bronza (vatreni fenix) koja je jača od srebra, a vratila veru u zlato jer je vratio ljude u kripto posle "velike depresije kripta 2013/2014te" i verujem da nije bilo njega sada bi gledali kako BTC probija 10k, a ne 100k.

Ja cu krenuti u akumulaciju kad udjemo u duboku bear fazu
Ti javi kad budemo duboko u bear-u da krenemo sa akumulacijom :)

Na kojoj cifri ćeš prodavati eth? Ja čekam od jednog kolege informaciju za prodaju ali na preko 4500eur bih prodavao polovinu etha otprilike, trenutno zbog da kažem stresa oko ovoga gledanja i nemanja živaca više za kripto i potrebe kupovine boljih kola 😂
Svakako mi treba 2 dana da organizujem prodaju, jer mi je na više novčanika na različitim mestima 😂

Na kojoj cifri ćeš prodavati eth? Ja čekam od jednog kolege informaciju za prodaju ali na preko 4500eur bih prodavao polovinu etha otprilike, trenutno zbog da kažem stresa oko ovoga gledanja i nemanja živaca više za kripto i potrebe kupovine boljih kola 😂
Svakako mi treba 2 dana da organizujem prodaju, jer mi je na više novčanika na različitim mestima 😂
Ja bih izasao oko 4000 sa vecinom pozicije (70%), ostalih 30% ostavio pa ako skoci jos malo super. Ne ocekujem da bi isao preko 4500 svakako a ako i ode, pa vec sam duplirao originalnu poziciju.

Bulls get paid, bears get paid, pigs get slaughtered sto bi rekli, nema potrebe za jurnjavom poslednjih 10%.

Ja bih izasao oko 4000 sa vecinom pozicije (70%), ostalih 30% ostavio pa ako skoci jos malo super. Ne ocekujem da bi isao preko 4500 svakako a ako i ode, pa vec sam duplirao originalnu poziciju.

Bulls get paid, bears get paid, pigs get slaughtered sto bi rekli, nema potrebe za jurnjavom poslednjih 10%.
To nije ath od etha, ali slažem se, promeniću ja razmišljanje ako predje 4000, barem nesto tu da prodam.
Komentarišem trenutno i razmišljam, ali u pravi si.
Svakako sam ih izrudario tako da ne mogu više ni da pohvatam a ni da se setim koliko su me izašli.
Problem mi je jer ne mogu stop loss da namestim jer su mi po novčanicima...

To nije ath od etha, ali slažem se, promeniću ja razmišljanje ako predje 4000, barem nesto tu da prodam.
Komentarišem trenutno i razmišljam, ali u pravi si.
Svakako sam ih izrudario tako da ne mogu više ni da pohvatam a ni da se setim koliko su me izašli.
Problem mi je jer ne mogu stop loss da namestim jer su mi po novčanicima...
Ma ja pricam okvirno neki moj osecaj, ali to je uglavnom kad pogledam grafikon, trend i neke indikatore pa odlucim.
Za sada mi ima smisla do 4000 sto je rast od nekih jos 20ak% bi za BTC znacilo negde oko 110k sto je ja mislim dobar trenutak za uzimanje profita.

Opet, BTC vuce gore i dole ceo market, tako da vise gledam BTC kako se ponasa.

Hvala svakako, bukvalno kada sam se kockao sa shit coinima iz zezanja sam najviše zaradio na cripto, pratio Ilona i njegove tvitove i to mi je bila strategija.
Mala zamisao da cripto može promeniti ekonomski način funkcionisanja i zbog toga sam u priču ušao.
Kako ne volim da ulažem u nešto što ne razumem sada hoću samo profit i da izadjem iz priče, pri tome mi je dat fond od prijatelja da raspolažem, svi su u ozbiljnom plusu trenutno, a ja se ovde kao što vidiš informišem. 😂😂

Vrh