Takvih prevara je bilo i bice, samo menjaju oblik. Ovi su samo iskoristili pricu oko kripta i namamili ljude, a to nema nikakve veze sa kriptom vec je samo osmisljen sajt sa nekim tabelama i chartovima da lici da je pravo, a u pozadini toga je obicno nista. Sreo sam igrom slucaja pre par godina neke prevarante koji su me ubedjivali kako su napravili kripto novcic koji stoji iza platforme za investiranje u hotele. Naravno niti su napravili kripto novcic niti su ista investirali u hotele, ali su imali tu neku zvaku na koju padaju neiskusni, a pohlepni.
Sem toga, cak i da su zaista napravili kripto novcic (ima ih preko hiljadu) to opet nista ne znaci jer nije kvantna mehanika napraviti kripto novcic. Najveci broj altova se pravi sa ciljem da se navuku ljudi, pokupi lova i onda kud koji. Po meni je ovaj krito jedna obicna vezba za ono sto sledi, a to su drzavne kripto valute tako da ako se vec rizikuje, treba samo gledati bitcoin i eventualno neke poznatije altove, uzeti profit i ne zanositi se previse da ce ovaj trenutni kripto da zameni novac ili zlato.
Sem toga, cak i da su zaista napravili kripto novcic (ima ih preko hiljadu) to opet nista ne znaci jer nije kvantna mehanika napraviti kripto novcic. Najveci broj altova se pravi sa ciljem da se navuku ljudi, pokupi lova i onda kud koji. Po meni je ovaj krito jedna obicna vezba za ono sto sledi, a to su drzavne kripto valute tako da ako se vec rizikuje, treba samo gledati bitcoin i eventualno neke poznatije altove, uzeti profit i ne zanositi se previse da ce ovaj trenutni kripto da zameni novac ili zlato.
Poslednja izmena: