Visina ne sme biti ispod 270 +- 2cm. A visina stolarije je ti je oko 2m (gledaj po blokovima koji imaju visinu 19+1 izmedju dva bloka)Zna li se visina plafona i dimenzije stolarije u ovim stanovima? Nisam uspeo da pronadjem te dimenzije... meni licno znaci kada stan ima dosta svetlosti, zato mi i male variacije u dimenzijama prozora igraju ulogu u estetici
Bukvalno. Ljudi nisu svesni koliko gradilista stoji mesecima i nista se ne desava. Ili nema materijala ili radnika...jedno od retkih gradilišta gde će da završe na vreme
optimisticno, ova faza gradnje uvek ide najbrze, to sve posle tek usporiPo mojoj proceni ove tri zgrade ce biti useljive već u martu.A počeli su da sredjuju park iznad Dehatlona.Za trenutnu situaciju u gradjevinarstvu odlično napreduju.
Po mojoj proceni ove tri zgrade ce biti useljive već u martu.A počeli su da sredjuju park iznad Dehatlona.Za trenutnu situaciju u gradjevinarstvu odlično napreduju.
Da,sredjuju deo iza kosarkaskih terenaPo mojoj proceni ove tri zgrade ce biti useljive već u martu.A počeli su da sredjuju park iznad Dehatlona.Za trenutnu situaciju u gradjevinarstvu odlično napreduju.
Ja sam info dobio iz Merina.Meni na izvestaju procenitelja stoji da je zavrseno skoro 70%.
A ko ti je procenitelj?Meni na izvestaju procenitelja stoji da je zavrseno skoro 70%.
Nista nije ostalo od prve tri zgrade, ono sto se pojavilo (neko je pisao ovde) je izgleda isto prodato veoma brzo.Da li neko prodaje stan mozda?
Danas bio u banci. Oni cekaju izvestaj investitora o fazi zavrsenosti zgrade. Zgrada je na 45% i u martu ocekuju 80%. Tako mi je receno u Merinu. Do tada banka ne salje procenitelja. Uslovi su naravno sve katastrofalniji za kredite i menjaju kamate na svaka 3 meseca. Znaci kaci nas sigurno jos jedno povecanje rasta kamate. Sad je vec fiksna skoro isplativija,a tek ce biti. Eventualno sada moze neko da dobije kredit ako ima nekretninu da stavi pod hipoteku kao zalog...itd. Ne znam kako si dobio procenitelja,u kojoj banci i da je dao procenu da je zavrsenost 70%Ne znam stvarno kako se zove, banka ga je dodelila.