Medekobrada
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.01.2022.
- Pohvaljen
- 899
Pa ljudi imate prezentaciju. Pise vam velicina stana,na kom je spratu itd. Svaka zgrad od 1-6 sprata ima po 2 dvosobna, 4 trosobna i 2 trosobna (ako se secam) 8 stanova po spratu i 7 pent i prizemlje se ne secam. Sto razbijate glavu oko velicine. Imate i 3D i raspored sa velicinama svake prostorije i pozicijim stana. Cene su kakve ce biti - svakako su sa pdv-om sto je svima izgleda receni pa od 1700-2200Bio je sajt kratko u funkciji, ja jos uvek mogu da pristupim tipovima stana, na svakom spratu valjda imate svaku vrstu stana. Po spratu 8 stanova
Investitor je minel kotlogradnja R.E. registrovana na Uralska 3.Aha ja sam mislio da je BIG. Hvala ya info.
Nije svima rečeno da če biti od 1700 do 2200 meni su rekli prvo 1700 do 2000 a onda od 1800 do 2200. Dakle menjaju se cene iz dana u dan. Plus sto konfuznih informacija oko prodaje.Pa ljudi imate prezentaciju. Pise vam velicina stana,na kom je spratu itd. Svaka zgrad od 1-6 sprata ima po 2 dvosobna, 4 trosobna i 2 trosobna (ako se secam) 8 stanova po spratu i 7 pent i prizemlje se ne secam. Sto razbijate glavu oko velicine. Imate i 3D i raspored sa velicinama svake prostorije i pozicijim stana. Cene su kakve ce biti - svakako su sa pdv-om sto je svima izgleda receni pa od 1700-2200
Bukvalno nakon ovakvog odnosa sve je upitno i sumnjivo. Ne znam za druge ali meni je potpuna trasnparentnost u ovakvoj vrsti posla prvi i najvažniji preduslov za saradnju.Takodje sajt je starijeg datuma, nisu nuzno sve informacije tacne. Recimo da li je kvalitet gradnje i dalje kao sto je na sajtu navedeno?
Niko ne traži socijalne stanove već ozbiljan odnos. Ukoliko parametri nisu bili jasni zašto su ih pružali potencijalnim kupcima. Dakle ne znaš cenu ne pričaš već kada budeš siguran koja je onda je saopštiš. Sve ostalo je mešetarenje, neprofesionalnost i burazerska priča. Opet podvlačim u ovakvim transpakcijama poverenje je osnovno!!!Svi u "niskom startu" a starter nije jos ni dosao na start da pusti trku. Dobro je za njih da ima ovoliko para i zainteresovanih. Osim x faktora koji uticu na cenu tu je i interesovanje . Nije ovo socijalni investitor vec komercijalni posao.
Ajmo da smirimo loptu i da ne licitiramo bespotrebno. Kad otvore prodaju svi ce videti cenu. A i ta cena moze da se menja i na gore i na dole.
Svi u "niskom startu" a starter nije jos ni dosao na start da pusti trku. Dobro je za njih da ima ovoliko para i zainteresovanih. Osim x faktora koji uticu na cenu tu je i interesovanje . Nije ovo socijalni investitor vec komercijalni posao.
Ajmo da smirimo loptu i da ne licitiramo bespotrebno. Kad otvore prodaju svi ce videti cenu. A i ta cena moze da se menja i na gore i na dole.
pa nema veze,bar uzivamo u popodnevnojkafiA jos kad bi im neko javio da nemamo pare?!
Nema tog kućerka odavno, to je nekadašnja ambulanta DZ Palilula za radnike Minela. Na Uralsku 3 se vodi Big Fashion Park.Trzni centar je Visnjicka 84. Uralska 3 je " kucerak" gde je registrovan investitor.Evo slike adrese.
Posto vidim da ima ljudi koji su se ovde registrovali samo da bi uneli zabunu i menjali cene i opipavali trziste, za vas imam jednu poruku a to je da ste veoma providni i da samo cinite stetu mogucim klijentima.
Za sve ostale ljude jedan savet, da se ne pecate na ovakve komentare i da lepo sacekate kao sto cu i ja sacekati da ljudi iz merina pozovu kao sto su rekli svima koju su se zainteresovali za stan. Samo pametno i razumno.
To je nažalost sve tačno, ali vraćamo se na početak priče - šta su alternative? Meni se čini da u Beogradu raste ogroman balon na tržištu nekretnina i to sve može da pukne u svakom trenutku. Meni nijedan projekat trenutno ne opravdava cenu... Ali kupaca očigledno ima.Cenim da cu navicu dosta gneva ovim komentarom, ali ovo su nazalost trenutno realni faktori koji uticu na kvalitet zivota!
Ova deponija je užasna ali ljudi ne kapiraju da ona nije samo problem Karaburme. Ona se nalazi na nekih 2.5km od lokacije na Karaburmi na kojoj ja živim, ali je ona takođe na 2.5km od TRGA REPUBLIKE.Kad vec na sajtu navode blizinu centra, Dunava...za sad imaginarnih mostova i metroa mogu i karton naselje na 1km od komleksa da uvrste u ponudu.
Realnost je trenutno da se kod Bogoslovije zavrsava koliko toliko uredjeni deo grada.
Karaburma dosta zaostaje, prljavija je, auti svuda po trotaru i zelenim povrsinama (pa pesaci setaju kolovozom), neuredjena ada huja sa fabrikom kartona koja se godinama navodno izmesta, nebroajno stracara i napustenih objekata na svakom koraku. Kulturni sadzaj ne postoji! Sportsko-rekreativni sadrzaji su slabi. O stopi kriminala i narkomaniji se vec raspravljalo na temi.
Sve se ovo da popraviti, i nadam se da hoce! Da ne bude da samo pljujem, dobro je povezano sa ostalim delovima grada, i dalje ima zelenila na sve strane, blizu je i zvezdarska suma...
Ima veliku perspektivu, ali ta perspektiva koju pokusavaju da prodaju uvijenu u novi koncept stanovanja u sklopu trznog centra moze da podigne realnu cenu za 100-200e ali ne za 500-600 kao sto plasiraju.
Cenim da cu navicu dosta gneva ovim komentarom, ali ovo su nazalost trenutno realni faktori koji uticu na kvalitet zivota!