Isto i meni i da u slučaju kašnjenja ne plaćaju nikakve penale.Meni je receno da je predugovor fiksan i da nema nikakvog odstupanja ili izmena sa nase potencijalne kupovne strane. To mi je pored cene koja je previsoka jedan od red flagova.
A na kraju će sve biti prodato brzinom svetlosti, ako već i nije, bar veliki deo...Svako ko je proveo više od nedelju dana života na Karaburmi se samo smeje na ove cene i na ovaj koncept zgrade....
Ako ste već voljni da dajete ovoliki novac, bolje gledajte Monte Karlo..... isplativije vam
A na kraju će sve biti prodato brzinom svetlosti, ako već i nije, bar veliki deo...
Precenili su se nesumljivo. Samo nekoliko meseci ranije mogao je covek po ceni od 3000 da kupi gotov stan. Sada treba da im das od 3000 do 4000 hiljade i cekas. Ludilo. Posebno jer se otvara gradnja kod Pancevca i sve drugo sto je u planu.
Meni ovo jako lose izgleda.
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jaooo ljudi, ovaj forum je koliko sam shvatila, trebalo da bude više informativnog karaktera ali očigledno, mi ljudi smo takvi da većina sve što se dešava posmatra na negativan način.
Pa šta vam je bilo u Višnjičkoj pre 10 godina.
Propala Kotlogradnja i portir od koga sam se plašila da prođem ulicom. Nigde ljudi, sve zaraslo u korov.
Sada kada se stvari menjaju, ne valja ni to.
Zahvaljujući Bigu i BF parku, ovaj deo Karaburme je oživeo.
Vidim da sve znate, tako da ne vidim svrhu dalje polemike...Nije taj deo Karaburme oživeo nego ljudi koji su ranije išli u centar ili na Novi Beograd u tržne centre sada imaju u svom naselju tržni centar pa deluje da je broj ljudi odjednom veći i prisutniji nego ranije.
Privatni investitori ne oživljavaju urbane celine, to bi trebalo kao u normalnim državama da rade opštinske i gradske vlasti, a Palilula je jedna od najgorih opština čak i za srpske standarde u tome da ne ulaže ni dinara u javne i zelene površine.
Jaooo ljudi, ovaj forum je koliko sam shvatila, trebalo da bude više informativnog karaktera ali očigledno, mi ljudi smo takvi da većina sve što se dešava posmatra na negativan način.
Propala Kotlogradnja i portir od koga sam se plašila da prođem ulicom. Nigde ljudi, sve zaraslo u korov.
Gde pise da je forum za afirmisanje investitorskog urbanizma ? Pre 10 godina ocigledno niste ni prosli Visnjickom, ali tu ste da bacite neki bljuc.Jaooo ljudi, ovaj forum je koliko sam shvatila, trebalo da bude više informativnog karaktera ali očigledno, mi ljudi smo takvi da većina sve što se dešava posmatra na negativan način.
Још горе! Ово изгледа као да су Совјети градили, само што су улепшали.Izgleda kao posleratna socijalistička gradnja, samo uz malo našminkaniju fasadu.
Још горе! Ово изгледа као да су Совјети градили, само што су улепшали.