JohnnyQuid
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.07.2020.
- Pohvaljen
- 159
Da, deluje po njihovim standardima. Šta je Merin radio ovde - project management i prodaju ili su i suinvestirali?
Pozdrav,da li mozda znate da li sada moze da se izvrsi upis bankarske hipoteke na stan,zbog tih problema koji su ranije postojali u katastru,odnosno ja bi kupio vec prometovan stan na kredit,ali po vasoh prepiski nisam siguran da ce banka moci da upise hipoteku? Ako neko vise zna molim vas za odgovorKupci stanova u Bigu su uspostavljali hipoteku, mnogo je kreditnih kupaca bez problema. Pisao si da ne mozes da uspostavis hipoteku, gde je tacno tvoj problem? Pokušavam da pomognem...
Ovo sam i ja primetio kada sam skoro bio u centru i isao u dekatlon, ranije si mogao da parkiras gde hoces, sada moras da trazis mesto.Ne znam bas za preko noci, ali sve je punije i punije preko dana, bas je osetna razlika
Tako je, ali je bilo mnogo manje automobila pre 1.5 god.U TC i ispred Big parka parkiraju svi sa Karaburme, ne samo oni koji zive u novim zgradama. Ja licno znam zenu koja zivi kod Intese i parkira kod TC