Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 5.000
Отворен је Пепко, може у завршене пројекте.
Sent from my LGL322DL using Tapatalk
Sent from my LGL322DL using Tapatalk
Kad bi napravili precicu iza Livnice uz prugu i nadvožnjak koji bi povezivao tu precicu sa peronima ali i nadvožnjakom iznad stanice...[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=791336#p791336:18lplguu je napisao(la):Igor » 08 Nov 2020 05:47 pm[/url]":18lplguu]BG Voz me je doveo do Rakovice
Rajfajzen zatvoren? Ma hajde?MMF it kola u pokretu.
Da dodam da je Raiffeisen banka trajno zatvorena
Sve žive su pogasili u poslednje vreme, za bg ne znam tačno ali u NS u obe u kojima sam uplaćivao novac - više novca nema...Rf ima valjda 2 blagajne u bg
Nije trajno zatvoren, već do daljnjeg. BIG nije dao zamenski prostor. Nezvanično početkom naredno godine se vraćaju. Blagajne imaš u centru. Ima je u Bezistanu i Makenzijevoj. Bankomati obično ne primaju uplate 2 do 3 puta nedeljno na 2 do 3 sata na najfrekventnijim lokacijama (na ostalim ređe) i to zvog zaglavljivanja ubacivanjem svega i svačega u bankomat a i zbog novca lošeg kvaliteta. Raiffeisen jedini ima takve funkcionalnosti u jednoj mašini za očekivati je da postoje prekidi.Rajfajzen zatvoren? Ma hajde?
Znači od najbolje banke do banke u kojoj više nemaš blagajnu u centru grada (ni ns ni bg) a "smart bankomati" redovono ne primaju novac jer moraju da se servisiraju na konto svaki dan......
Kako mi dođe da zatvorim račun, samo nema gde drugo al haos.
Ja ti kažem kakvo je moje iskustvo - u centru NS su imali blagajnu do pre cca. 8-9 meseci pa su je ugasili, isto tako bulevar cara lazara - tu više ni glavni šalter ne radi.Nije trajno zatvoren, već do daljnjeg. BIG nije dao zamenski prostor. Nezvanično početkom naredno godine se vraćaju. Blagajne imaš u centru. Ima je u Bezistanu i Makenzijevoj. Bankomati obično ne primaju uplate 2 do 3 puta nedeljno na 2 do 3 sata na najfrekventnijim lokacijama (na ostalim ređe) i to zvog zaglavljivanja ubacivanjem svega i svačega u bankomat a i zbog novca lošeg kvaliteta. Raiffeisen jedini ima takve funkcionalnosti u jednoj mašini za očekivati je da postoje prekidi.
Kakve funkcionalnosti jedino ima Rajfajzen? Uplatne bankomate sada imaju maltene sve jače banke: OTP, Yettel, Aik, Intesa...Nije trajno zatvoren, već do daljnjeg. BIG nije dao zamenski prostor. Nezvanično početkom naredno godine se vraćaju. Blagajne imaš u centru. Ima je u Bezistanu i Makenzijevoj. Bankomati obično ne primaju uplate 2 do 3 puta nedeljno na 2 do 3 sata na najfrekventnijim lokacijama (na ostalim ređe) i to zvog zaglavljivanja ubacivanjem svega i svačega u bankomat a i zbog novca lošeg kvaliteta. Raiffeisen jedini ima takve funkcionalnosti u jednoj mašini za očekivati je da postoje prekidi.
U jednoj mašini uplate RSD, EUR, uplate pazara. Isplate RSD i EUR sa limitom koje nisam siguran da imaju drugi. Plaćanje računa, menjačnica, prenosi na račun i plaćanje kredita i kartica. Osim toga Raiffeisen to ima godinama a drugi "od juče" ili u više uređaja.Kakve funkcionalnosti jedino ima Rajfajzen? Uplatne bankomate sada imaju maltene sve jače banke: OTP, Yettel, Aik, Intesa...
Ovako, radim sa tim mašinama. Do sada smo nalazili: iglu i konac, žetone iz Lidla, lične karte,.platne kartice, ikone, kovanice, gumice, spajalice, parking kartice. Takođe, kvalitet izrade Dinara je lošiji od drugih valuta.Ja ti kažem kakvo je moje iskustvo - u centru NS su imali blagajnu do pre cca. 8-9 meseci pa su je ugasili, isto tako bulevar cara lazara - tu više ni glavni šalter ne radi.
I nije da ljudi išta guraju samo što su im bankomati na nivou sladoled mašina iz MekDonalda
Po tri ne primaju kes..
Naadam se da nisi jedan od onih što ih servisira jer svaki put kada sam viđao te ljude i ne izgledaju baš pri svesti hahaOvako, radim sa tim mašinama. Do sada smo nalazili: iglu i konac, žetone iz Lidla, lične karte,.platne kartice, ikone, kovanice, gumice, spajalice, parking kartice. Takođe, kvalitet izrade Dinara je lošiji od drugih valuta.
Hahaha ma još gore, zavisim od njih, jer im izdajem naloge i jurim da što pre završe.Naadam se da nisi jedan od onih što ih servisira jer svaki put kada sam viđao te ljude i ne izgledaju baš pri svesti haha
Ništa onda srećno hahaHahaha ma još gore, zavisim od njih, jer im izdajem naloge i jurim da što pre završe.