Šta je novo?

Big Rakovica (bivši Capitol Park)

Отворен је Пепко, може у завршене пројекте.

Sent from my LGL322DL using Tapatalk

На улазу у Пепко се чека ред једно 15 минута а каса 45 минута. Ал штада се ради кад су јакне 2000 а дуксеви 900 дин.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

BG Voz me je doveo do Rakovice pa ko veli da vidim ima li gužve u BIG-u. Više ljudi je u BIG-u nego u nedavno otvorenoj Galeriji.

1604850912954.jpg

1604850912951.jpg

A tu je i pominjani Pepco koji je malo više od kineske radnje "hoće kupi, neće kupi"
1604850912946.jpg

To je iz jednostavnog razloga, zato što je "Big" strateški bolje orijentisan i pametnije su selektovane radnje.

Да, има добру позицију и огроман паркинг, много људи који природно гравитирају ка њему, не само та најближа околина него долазе људи из Ресника, да не помињем оне јаднике са Миљаковца и Канаревог Брда који нису добили ниједан пројекат последњих 40 година осим пар уређивања паркића.
У неким радњама особље је благо ретардирано па то мало смањује утисак целог центра, иначе практично.

Ja često kupim nachos u Cinegrandu i odnesem u stan da krkam, od Miljakovca 4 minuta :D Već me znaju devojke tamo vazda me pitaju oli da ti spakujem xD

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=791336#p791336:18lplguu je napisao(la):
Igor » 08 Nov 2020 05:47 pm[/url]":18lplguu]BG Voz me je doveo do Rakovice
Kad bi napravili precicu iza Livnice uz prugu i nadvožnjak koji bi povezivao tu precicu sa peronima ali i nadvožnjakom iznad stanice...

Uostalom IMR kad ga pretvore u tržni centar će biti odmah prekoputa stanice i voz će dovoditi mnogo ljudi tamo.

Ово мора да постане тржни центар, срамота је да има толико мало радњи а толико велики паркинг.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

MMF it kola u pokretu.
Da dodam da je Raiffeisen banka trajno zatvorena
Rajfajzen zatvoren? Ma hajde?

Znači od najbolje banke do banke u kojoj više nemaš blagajnu u centru grada (ni ns ni bg) a "smart bankomati" redovono ne primaju novac jer moraju da se servisiraju na konto svaki dan......

Kako mi dođe da zatvorim račun, samo nema gde drugo al haos.

Rajfajzen zatvoren? Ma hajde?

Znači od najbolje banke do banke u kojoj više nemaš blagajnu u centru grada (ni ns ni bg) a "smart bankomati" redovono ne primaju novac jer moraju da se servisiraju na konto svaki dan......

Kako mi dođe da zatvorim račun, samo nema gde drugo al haos.
Nije trajno zatvoren, već do daljnjeg. BIG nije dao zamenski prostor. Nezvanično početkom naredno godine se vraćaju. Blagajne imaš u centru. Ima je u Bezistanu i Makenzijevoj. Bankomati obično ne primaju uplate 2 do 3 puta nedeljno na 2 do 3 sata na najfrekventnijim lokacijama (na ostalim ređe) i to zvog zaglavljivanja ubacivanjem svega i svačega u bankomat a i zbog novca lošeg kvaliteta. Raiffeisen jedini ima takve funkcionalnosti u jednoj mašini za očekivati je da postoje prekidi.

Nije trajno zatvoren, već do daljnjeg. BIG nije dao zamenski prostor. Nezvanično početkom naredno godine se vraćaju. Blagajne imaš u centru. Ima je u Bezistanu i Makenzijevoj. Bankomati obično ne primaju uplate 2 do 3 puta nedeljno na 2 do 3 sata na najfrekventnijim lokacijama (na ostalim ređe) i to zvog zaglavljivanja ubacivanjem svega i svačega u bankomat a i zbog novca lošeg kvaliteta. Raiffeisen jedini ima takve funkcionalnosti u jednoj mašini za očekivati je da postoje prekidi.
Ja ti kažem kakvo je moje iskustvo - u centru NS su imali blagajnu do pre cca. 8-9 meseci pa su je ugasili, isto tako bulevar cara lazara - tu više ni glavni šalter ne radi.
I nije da ljudi išta guraju samo što su im bankomati na nivou sladoled mašina iz MekDonalda ;)
Po tri ne primaju kes..

Kakve funkcionalnosti jedino ima Rajfajzen? Uplatne bankomate sada imaju maltene sve jače banke: OTP, Yettel, Aik, Intesa...

Kakve funkcionalnosti jedino ima Rajfajzen? Uplatne bankomate sada imaju maltene sve jače banke: OTP, Yettel, Aik, Intesa...
U jednoj mašini uplate RSD, EUR, uplate pazara. Isplate RSD i EUR sa limitom koje nisam siguran da imaju drugi. Plaćanje računa, menjačnica, prenosi na račun i plaćanje kredita i kartica. Osim toga Raiffeisen to ima godinama a drugi "od juče" ili u više uređaja.

Ja ti kažem kakvo je moje iskustvo - u centru NS su imali blagajnu do pre cca. 8-9 meseci pa su je ugasili, isto tako bulevar cara lazara - tu više ni glavni šalter ne radi.
I nije da ljudi išta guraju samo što su im bankomati na nivou sladoled mašina iz MekDonalda ;)
Po tri ne primaju kes..
Ovako, radim sa tim mašinama. Do sada smo nalazili: iglu i konac, žetone iz Lidla, lične karte,.platne kartice, ikone, kovanice, gumice, spajalice, parking kartice. Takođe, kvalitet izrade Dinara je lošiji od drugih valuta.

Ovako, radim sa tim mašinama. Do sada smo nalazili: iglu i konac, žetone iz Lidla, lične karte,.platne kartice, ikone, kovanice, gumice, spajalice, parking kartice. Takođe, kvalitet izrade Dinara je lošiji od drugih valuta.
Naadam se da nisi jedan od onih što ih servisira jer svaki put kada sam viđao te ljude i ne izgledaju baš pri svesti haha

Vrh