Šta je novo?

Biciklistička i trotinet infrastruktura (staze, trake, signalizacija) i saveti za bezbednu vožnju

Ovo je rešenje za Beograd.

Pogledajte prilog 254184

Nadam se da će to uraditi svuda gde je traka deo kolovoza. Makar da spreči parkiranje na bici traci.

funny - ova kola su stala odmah posle stubića i upalila sva četiri migavca
Шокиран сам! Ово су први метри бици стазе у Гангул-паша ери. Сад само још да их изгради или макар исцрта у дужини од једно 20км по граду па да изађемо на нулу, обзиром да је за ових годину и нешто јаче начинио штете по безбедност и комфор бици саобраћаја више него амерички аутомобилски сан 60их година прошлог века.

Још кад би могли да допремо до њега и да му откријемо да може да развија своју шему са ивичњацима и стубићима још лакше и у знатно већој мери уграђивањем истих уз нове бици стазе Бг је кроз годину-две Копенхаген за бициклистички саобраћај.

Pogledajte prilog 254184

Nadam se da će to uraditi svuda gde je traka deo kolovoza. Makar da spreči parkiranje na bici traci.

funny - ova kola su stala odmah posle stubića i upalila sva četiri migavca​
Ja bih za početak stavio fokus na staze od negde do negde, a ne da budu od nigde do nigde.​

Nije toliki problem jer postoji pešačka staza pored.

Opet, veći je problem što je taj deo u totalnom mraku bio, a tu su bili stubići na sred staze zbog kojih sam ih smarao više puta.

Video sam da su stavili neku traku na te stubiće i video sam neke kamere sa ograde oko tih stubića, ali nisam prolazio noću, pa ne znam da li su te kamere imale i osvetljenje koje je trebalo da osvetli deo sa stubićima.

Problem je što je i staza uz ogradu ka reci takođe u mraku bila kada sam to prijavljivao pre par meseci.

Posle toga nisam tuda prolazio po mraku, pa ne znam kakva je situacija.

Стара Пазова прави пешачко-бициклистичку стазу између Војке и кружног тока код Нове Пазове где се даље повезује на постојећу мрежу стаза.
Svaka cast za Staru Pazovu. Prolazim cesto izmedju Pazova i to sto su oni izgradili je retkost u Srbiji. Gledam mucenu Indjiju, ne mogu da izgrade pb stazu od Indjije do autleta i buducih Panonskih termi.

Све путеве између места су реконструисали, сада раде улице у насељима, граде бици. стазе, увешће свој градски превоз... Разумем да имају добар буџет због јаке индустријске зоне, али да се друге општине угледају макар 40% било би добро.

G3hpYyYXEAA6Qe-

Znači samo da zapisnički konstatujemo još 50-ak metara bici staza manje za vreme mandata hlorisanog debila.

G3hpYyYXEAA6Qe-

Znači samo da zapisnički konstatujemo još 50-ak metara bici staza manje za vreme mandata hlorisanog debila.
A obratite pažnju u narednim mesecima koliko će isti oni koji su ronili suze i sekli vene zbog brisanja nakaradne i besmislene staze u Vasinoj i na Studentskom trgu, prećutati ili ignorisati ovaj problem i bahatost na ovom mestu gde je mnogo važnije i potrebnije da postoji i bude održavana staza.

Pogledajte prilog 254184

Super, hvala im, sad imam bici traku koja me vodi na stranu mosta koja ima užasan asfalt. Neću je koristiti.

Pogledajte prilog 254184

Na fotografiji možemo videti da je 90 stepeni razlika izmedju života is smrti... rešetka od slivnika naovoj "stazi" je postavljena tako da u njoj može da se zaglavi ili čak upadne točak bicikla.

Na fotografiji možemo videti da je 90 stepeni razlika izmedju života is smrti... rešetka od slivnika naovoj "stazi" je postavljena tako da u njoj može da se zaglavi ili čak upadne točak bicikla.
Nije to samo ovde slučaj, mada su ovde prorezi ogromni. Svakodnevno prolazim biciklom ulicama Beograda. Da se malo uključi mozak i postave slivnici popreko a ne uzdužno. Ali mozga izgleda nema.

Vrh