Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.258
Meni je ta deonica u Bulevaru oslobođenja sasvim ok i lepo urađena, kao i ostatak rekonstrukcije. Samo što me iritiraju pojedini biciklisti koji se zaleću niz tu stazu na prostoru stajališta prekoputa Hrama. Misle da to što imaju ofarbanu podlogu pred sobom znači da mogu da se zaleću u mase ljudi.
Ja ih ne šljivim ni 5% kad se tako zalete. Reko dobro je rođače, oladi, i ja sam biciklista pa ne očekujem da ljudi odleću ko muve sa trotoara čim vide da ti nailaziš.
U zadnje vreme primećujem sve više nabeđenih kategorija ljudi po gradu. Pojedini biciklisti, trotinet kauboji, pojedine majke s decom... Neki među njima se ponašaju ko da su oslobodioci grada.
Ja ih ne šljivim ni 5% kad se tako zalete. Reko dobro je rođače, oladi, i ja sam biciklista pa ne očekujem da ljudi odleću ko muve sa trotoara čim vide da ti nailaziš.
U zadnje vreme primećujem sve više nabeđenih kategorija ljudi po gradu. Pojedini biciklisti, trotinet kauboji, pojedine majke s decom... Neki među njima se ponašaju ko da su oslobodioci grada.