Bender Rodriguez » Yesterday, 23:14[/url]":2lwpvgb9]E da baš sam hteo da te obradujem vešću o njima.
Za sad se drže. Mada eto kad sam bio pre nedelju dana i stao na onoj česmi kod kružnog toka jedno 10 minuta sam gledao dve klinke na rolerima kako vuku i cimaju te sajle. Ne sad sa idejom da naprave neku štetu, al ono... nije to brate pravljeno da se cima i drnda nego da se koristi. I sad mislim se dal da im kažem nešto, al vidim to neki uzrast srednja škola, i ja bih još ispao nasilnik tu. Tako da sam prešao preko toga i na kraju su same otišle dalje. Ali nekako mi je baš bio porazan momenat. Ajde navikao sam da gledam klince kako prave takve gluposti ali kad vidiš devojčice koje poprimaju te odlike bude ti jadno. Ja kad god vidim nešto novo bude mi drago. A mnogo je ljudi ovde koji brže bolje dobiju neki poriv, ko u deteta, da ga izdrndaju što više mogu.
Inače imam još jednu dobru vest za tebe. Ne mogu sad da se setim gde pa sve i da mi platiš
ali na jednom ili dva mesta na i oko Ade sam video kako su uklonili one rampe-šipke što si pričao da ne podnosiš.