Šta je novo?

Bezbednost u javnom prevozu

Знам да поједини Ластини поласци попут линије 493б улазе у Ласту и ту окрећу .
Свакако би један већи кружни ток био најбоље решење овде

Nema potrebe za dramom? Možda nije video? Možda je mogao i da zatvori vrata skroz i da me prikljesti i da me još vise povredi? Stajao sam odmah iza vrata, iza te babe, bilo je vrlo očigledno da sam posao da izadjem. Mene boli šaka tu gde me je udario, imam crvenilo, i to se desilo pre sat vremena. Ok, nije mi otpala ruka, ali šta treba sada da budem u fazonu nema veze nek me prikljesti i sledeći put?
Koja je linija?

Ja sam mislio da je granica između zone 3 i 4 u Zemunu baš onaj "moto-put od Kvantaša pa pravo ka Pupinovom mostu", kao i onaj deo periferije Bežanijske kose podvučena granica, odnosno Surčinska ulica pa gore i ono umesto levo ka okretnici Ledine dalje gore ono oko groblja.
Pa pre ove raspodele sam po tom očekivao 71 i 84 da ostanu pod privatnicima, jer ulaze u 4. zonu uveliko.

Стрелин 70365 на 307
Screenshot_20251012_174706_Viber.jpg

Бус (70211) који је ишао у смеру ка Винчи је стајао у станици, а лик са пасатом га је обилазио под пуним гасом. Бус (70365) који је ишао према Устаничкој је хватао већи лук како би скренуо на тој оштрој кривини и лик са пасатом није стигао да се заустави предпостављам због пребрзе вожње у насељеном месту. Види се велики траг кочења од аута. Од силине ударца га је бус "бацио" на тротоар.

Vrh