BusBelgrade
Beginner
- Učlanjen(a)
- 20.03.2022.
- Pohvaljen
- 360
3016 je bio a ne 3021Bio sudar kod opštine NBG u kružnom toku. Deluje da je stradao 3021 sa linije 77.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
3016 je bio a ne 3021Bio sudar kod opštine NBG u kružnom toku. Deluje da je stradao 3021 sa linije 77.
To je zato sto se u Srb vozacka vadi za jedan dan!!onaj golf 8 što ga je skucao je gore stradao.
Ja sam sada definitivno ubeđen da ti sve ove godine lažeš sve nas na forumu da si uopšte bio u SAD. A zašto? Pa Bender je lepo objasnio.To je zato sto se u Srb vozacka vadi za jedan dan!!
Treba da bude kao na zapadu lepo stolica i cekas celu noc i da vidimo koliko ti je stalo do vozacke! Posle bi zesce pazili da je ne izgube.
Evo jedan primer iz Majamija ali u Shitforniji se ceka i 90 dana!
Pogledajte prilog 224935
А ми који смо положили пре 18 године па чекамо преко 3 године да добијемо праву? Не треба ни то заборавити. Притом ја сад кад бих хтео да будем возач аутобуса морао бих да се ојадим у сваком смислу прво што бих морао да чекам друго што бих морао кредите дс подижем да бих исплаћивао све то као што си ти навеоA izgleda da nije polagao vozački ni u Srbiji. Čuj vozačka za jedan dan. Ljudi podižu kredite da bi uplatili obuku vožnje koja traje pola godine, gde te korumiprana komisija obara po nekoliko puta iako nisi imao ni jedu grešku i onda dobiješ privremenu da ne možeš da voziš posle 11h iako imaš npr 40 godina. A za E i D kategoriju nam se više isplati da uvozimo vozače iz Bangladeša nego da se upuštamo u obuku i razne namete.
Ja sam imao muke na polaganju za B kategoriju, sve se odužilo na godinu ipo dana na kraju, dok sam za D položio sve iz prve u roku od 3 meseca. Al bukvalno jeftinije izađe uvesti nekog iz Bangladeša, nego platiti našem vozaču D kategoriju i Cpc, sve zajedno kosta oko 3000 evra.A izgleda da nije polagao vozački ni u Srbiji. Čuj vozačka za jedan dan. Ljudi podižu kredite da bi uplatili obuku vožnje koja traje pola godine, gde te korumiprana komisija obara po nekoliko puta iako nisi imao ni jedu grešku i onda dobiješ privremenu da ne možeš da voziš posle 11h iako imaš npr 40 godina. A za E i D kategoriju nam se više isplati da uvozimo vozače iz Bangladeša nego da se upuštamo u obuku i razne namete.
Proces spadanja točka je dugotrajan, osim ako nije problem sa ležajem, ali tada spadaju oba sa glavčinom.