Šta je novo?

Bezbednost u javnom prevozu

Naši se najbolje prilagode Nemačkoj kada plate 2,3 kazne.

A ovde očigledno imamo vozače koji su navikli da voze kao ludaci, koji rade za privatnika koji ne održava autobuse i sam je zaštićen od kazni i prekršaja.

Koje su šanse da je zaspao jer mu je Strela dala 30h smenu ili je opet iberturaža?

Treba da vrate one stikere "drži odstojanje"
1000049588.jpg

1000049589.jpg

božija ruka. Ako i treba.😈Ko mora da se vozi strelom, nek gleda da je naš vozač (tako bar ja radim)
Isto, srećom na 307 ih ima 6 od 7 gde je samo jedan vozač stranac.
Iskreno, uopšte mi ih nije žao iz Strele jer kad sam ih pitao da li bi mi finansirali Cpc, rekli su da može samo ako imaš već Cpc za kamion i iskustva u vožnji kamiona. Kada sam se prijavio na sajtu Gsp-a, pozvali su me posle 5 dana da kažu kako ima mesta i na Dorćolu i da mogu fa mi finansiraju, samo trebam da prođem psiho test.

Evo jedne situacije od pre par meseci na 307 gde je jedan od stranih vozača divljao za volanom. Vozio 75kmh na putu gde sa strane puta imaš kanal gde su uletali mnogi vozači i gde su neki čak i smrtno nastradali. Jedan od razloga je to što na tom putu postoji veliko ulegnuće sa desne strane puta i to može da ti povuče volan u desnu stranu, pravo u kanal. A najgore od svega je što se ta ulegnuća na putu mnogo više osete kad voziš autobus i mnogo više vuče volan udesno i to sam lično iskusio nekoliko puta tokom ovih časova koje sam imao za D kategoriju.

Prilozi

• E5A5473A-E426-46F2-A8E8-8239EA253E6B.png
    E5A5473A-E426-46F2-A8E8-8239EA253E6B.png
    240,6 KB · Pregleda: 124
Evo jedne situacije od pre par meseci na 307 gde je jedan od stranih vozača divljao za volanom. Vozio 75kmh na putu gde sa strane puta imaš kanal gde su uletali mnogi vozači i gde su neki čak i smrtno nastradali. Jedan od razloga je to što na tom putu postoji veliko ulegnuće sa desne strane puta i to može da ti povuče volan u desnu stranu, pravo u kanal. A najgore od svega je što se ta ulegnuća na putu mnogo više osete kad voziš autobus i mnogo više vuče volan udesno i to sam lično iskusio nekoliko puta tokom ovih časova koje sam imao za D kategoriju.
Нисам сигуран али мислим да тај возач идаље вози на поласку 70457, колико могу да приметим смирио се, не дивља толико.

Нисам сигуран али мислим да тај возач идаље вози на поласку 70457, колико могу да приметим смирио се, не дивља толико.
Vozi 70211 popodne, 70457 duže naši vozači.
Jeste se malo smirio, ali opet zna naglo da ukoči i prosto loše i bahato vozi.

Da li se neko vozio sa Šumijem na 108, cepa li 90km/h na Pančevačkom?

Pre neki dan je neki Otokar na Pančevcu cepao 90km/h.

Mene zanima na koliko su im oni setovali blokadu?

Mislim da im je i na 90 stavljena blokada, tako je barem kod njihovih Kobri.

Vrh