Bender Rodriguez » Pet Jan 07, 2022 4:05 pm[/url]":14a56tby]Da, na obe linije gde sam video cigaretu u ruci za volano. su bili privatnici - 37 i 39.
Ali i GSP je rupa sramote, kad god se desi nesto kod njih, vade se po novinama cuvenom mantrom "nemamo saznanja". I nikad nista ne kazu konacne rezultate istrage, osim kad ih javnost i mediji bas bas pritisnu.
Pisao sam pre mesec dana i za slucaj kad se lik u Solarisu na 23 zaleteo niz Takovsku, zakacio nesto bokom i kad sam mu rekao to samo slegnuo ramenima bez reci. J' se njemu. Na kraju sam zvao Dispecerski centar i reko im da provere to vozilo i tog vozaca jer je nedopustivo da autobus nesto glasno zakaci a da vozac ne da pet para. :kafa: Iskreno sam se bojao narednih pola sata da ne procitam u novinama "oboren pesak u Takovskoj". Jer je bio vrlo jak udarac bokom, skoro pa da su pukla stakla.
Sve je to deo istog rasula pod patronatom DJP, Gradske uprave i SM(A)RT klanera koji sada vuku konce.
No, da ne bude sve crno i da ne bude da su svi vozaci isti, na temi "autobusi" cu uskoro okaciti dve lepe fotke
Пре неких месец дана, исто приватник
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=907054#p907054:14a56tby je napisao(la):
Dzigi Bau » Pet Dec 10, 2021 8:16 pm[/url]":14a56tby]Малопре у бусу возач жицка цигаре од оних који уђу на предња врата, па запалио једну, опуштена атмосфера