jlaki":185qvngi je napisao(la):Putnik nasilnik je veća džukela od tog psa. Da malo više gledamo svoja posla. Vozač je makar imao utemeljenje da negoduje, putnik ima da gleda svoja posla, a ne da izigrava policajca.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Šta radi ovaj poludebilni vozač poludebilnog automobila?! :?: :| :shok:direktor":1njghzw1 je napisao(la):
laki72":1nuq7vqj je napisao(la):jlaki":1nuq7vqj je napisao(la):Putnik nasilnik je veća džukela od tog psa. Da malo više gledamo svoja posla. Vozač je makar imao utemeljenje da negoduje, putnik ima da gleda svoja posla, a ne da izigrava policajca.
A da uvedem ja krmacu u bus koji saobraca u tvom kraju?
Mislim, sta imas da negodujes, to je moj ljubimac, Gica joj je ime i vrlo je umiljata, ne grize ne napada.
A ti i ostali putnice, 'gledajte svoja posla'... (?)
Malo idiotski zar ne ?
Somi303":3ju295sd je napisao(la):Претпостављам да је пас био величине телета, не верујем да је возачу сметала пудлица.
solecar":179zy94r je napisao(la):laki72":179zy94r je napisao(la):jlaki":179zy94r je napisao(la):Putnik nasilnik je veća džukela od tog psa. Da malo više gledamo svoja posla. Vozač je makar imao utemeljenje da negoduje, putnik ima da gleda svoja posla, a ne da izigrava policajca.
A da uvedem ja krmacu u bus koji saobraca u tvom kraju?
Mislim, sta imas da negodujes, to je moj ljubimac, Gica joj je ime i vrlo je umiljata, ne grize ne napada.
A ti i ostali putnice, 'gledajte svoja posla'... (?)
Malo idiotski zar ne ?
Zašto bi to bilo idiotski na potezu 100 , a nije na potezu 300?
bazinga":179zy94r je napisao(la):E mani me price jednom se pas usrao u autobusu? Ja videh i povracku i fekalije ljudskog porekla po nasim autobusima, a i bez toga su nam autobusi pojam higijene...
To sto nam je zakon glupav i ne razlikuje kravu psa i zmiju je nas problem. U Salzburgu sam vidjao brdo pasa po prevozu i ni jedan nije vrsio nuzdu, to je kultura vlasnika i nema veze sa zivotinjom. Zna se koje vrste moraju da nose korpe preko usta, zna se da se macke nose u transporteru zna se da se zmije i paukovi nose u prenosivom terarijumu, kao sto se i konji i st*** voze u adaptiranim prikolicama, mada izgleda neki od vas to nisu videli...
laki72":20lpyj4b je napisao(la):solecar":20lpyj4b je napisao(la):Zašto bi to bilo idiotski na potezu 100 , a nije na potezu 300?
Idiotski je na svakom potezu! Samo sam se tako izrazio.
laki72":20lpyj4b je napisao(la):bazinga":20lpyj4b je napisao(la):E mani me price jednom se pas usrao u autobusu? Ja videh i povracku i fekalije ljudskog porekla po nasim autobusima, a i bez toga su nam autobusi pojam higijene...
To sto nam je zakon glupav i ne razlikuje kravu psa i zmiju je nas problem. U Salzburgu sam vidjao brdo pasa po prevozu i ni jedan nije vrsio nuzdu, to je kultura vlasnika i nema veze sa zivotinjom. Zna se koje vrste moraju da nose korpe preko usta, zna se da se macke nose u transporteru zna se da se zmije i paukovi nose u prenosivom terarijumu, kao sto se i konji i st*** voze u adaptiranim prikolicama, mada izgleda neki od vas to nisu videli...
E mani i ti mene price sta si video u Salzburgu. Jesi li video da je u Salzburgu u solo autobus stalo 120 ljudi? Jesi li ?
i Macka se nosi u `transporteru`, ali Doberman treba da se useta na povodcu bez korpe??? Me nije valjda ??? Znaci macke su agresivnije i opasnije od pasa???? Vidis, naucih danas nesto novo.
Sve jedno, krmaca `Gica` je umiljatija od najsladjeg steneta i ne grize. Garantovano
A kad ugrize nekog, bice izgovor da je on samo prirodno reagovao na nerprimerenu rekaciju putnika koji su ga razdrazili pogledom???
Voli ti zivotinju koju oces, ali nemoj druge prisiljavati da `trpe`.
I ako si iole obrazovan covek, izdigni se malo od komentara `neki od vas to nikada nisu videli` !
video sam ja i par debila na MTV koji su mazali gov_a jedni po drugima, pa zar bi to trebao da mi bude uzor?
Okanite se te gluposti tipa to se radi u svetu... Ne znaci da je dobro sve sto se vidi...
Ne mislim da treba da se uvede rotvajler ili kavkaz u spicu bez korpe u autobus, ali takodje ne mislim da je strasno uvesti veceg kera koji je na lancu i sa korpom u poluprazan bus, bilo to u 10h ili 16h. Takodje sam veoma protiv drzanja pitbulova i staforda radi pokazivanja ili mangupiranja.Zna se koje vrste moraju da nose korpe preko usta, zna se da se macke nose u transporteru zna se da se zmije i paukovi nose u prenosivom terarijumu, kao sto se i konji i st*** voze u adaptiranim prikolicama, mada izgleda neki od vas to nisu videli...
Ja se izvinjavam ako je jos neko moje poredjenje sa Salzburgom shvatio ovako, nije mi bilo ni na kraj pameti da ispadne ovako.I ako si iole obrazovan covek, izdigni se malo od komentara `neki od vas to nikada nisu videli` !
bazinga":ey34h7k3 je napisao(la):Ne mislim da treba da se uvede rotvajler ili kavkaz u spicu bez korpe u autobus, ali takodje ne mislim da je strasno uvesti veceg kera koji je na lancu i sa korpom u poluprazan bus, bilo to u 10h ili 16h. Takodje sam veoma protiv drzanja pitbulova i staforda radi pokazivanja ili mangupiranja.