ja se izvinjavam, kad sam kačio nisam imao informacije o ovom događaju koji se prethodno dogodio.Po meni je bitniji ovaj horor, a ne to što je puklo sedište.
biću previše drzak i izvinjavam se, ali čista glupost od komentara.Srbija, najjači real life GTA server na svetu posle Brazila. Čovek može da pogine na toliko puno načina da u neku ruku postaje umetnost, ko neka uvrnuta crna komedija.
Kako te bre nije sramota. Otkud ti znas sta se tu desilo? Mozda je covek refleksno izbegao zenu koja pretrcava i zadesilo se dete na trotoaru.Koliko godina ima vozač ubica?
Мислим да од кад су имплементирали нови систем адаптивилног управљања сви семафори синхронизовано раде, тј. обе стране у исто време пушта.U Cara Dušana postoje neki semafori sa zadrškom. Upali se crveno za jedan smer, a za drugi traje zeleno još nekoliko sekundi. Bar je pre bilo tako, dugo nisam prošao. Na snimku zaista deluje da je prošao na crveno, ali i dalje mi nije jasno kako profesionalni vozač i toliko iskusan, s obzirom na godine, može da uradi tako nešto. Jer ako je bilo crveno, to nije bio prolazak na žuto ili u prvoj sekundi crvenog, nego na čisto crveno bar pet sekundi.
Koliko sam protiv objavljivanja snimaka ovakvih tragedija, toliko je nekad i potrebno, ali samo ako se svi krivci kazne.3646 je bus
Nije baš iskusan. Položio je pre dve godine u 58oj. Snimao je story sad čujem.
али опет се питам, шта ће им слушалице?njih još i najviše viđam sa slušalicama)
On je bio problematičan. Nisu ga puštali na liniju jer je u garaži lupao buseve. Kažu da je zvao direktora da zahteva da ga pusti. Iskusnom vozaču ne smeta telefon, ali nikad ne znas kad ce neko da izleti ili pretrči, zato su sluŝalice majka.Koliko sam protiv objavljivanja snimaka ovakvih tragedija, toliko je nekad i potrebno, ali samo ako se svi krivci kazne.
E sad, vozač naravno ako je istina sve ovo što piše, ali...
Imamo kamere svuda, a opet svi drndaju mobilne non stop i ko je kažnjen zbog toga? Ne samo vozači autobusa (njih još i najviše viđam sa slušalicama), nego i mi obični vozači.
"Sreća" za nadležne i celu vlast je što je ovde isključivo krivica samo vozača (najverovatnije), ali postoji i ogromna odgovornost vlasti i sistema što se na kažnjavaju ljudi u vožnji koji koriste mobilne na nedozvoljen način.
Ništa neće vratiti izgubljene živote, ali svaka ovakva tragedija mora da se iskoristi da se nešto promeni.
ајде још једном, шта ће ти слушалица док возиш бус са људима?zato su sluŝalice majka.
ili hands free uređaj.zato su sluŝalice majka.
U Cara Dušana postoje neki semafori sa zadrškom. Upali se crveno za jedan smer, a za drugi traje zeleno još nekoliko sekundi. Bar je pre bilo tako, dugo nisam prošao. Na snimku zaista deluje da je prošao na crveno, ali i dalje mi nije jasno kako profesionalni vozač i toliko iskusan, s obzirom na godine, može da uradi tako nešto. Jer ako je bilo crveno, to nije bio prolazak na žuto ili u prvoj sekundi crvenog, nego na čisto crveno bar pet sekundi.
To i ja mislimKako te bre nije sramota. Otkud ti znas sta se tu desilo? Mozda je covek refleksno izbegao zenu koja pretrcava i zadesilo se dete na trotoaru.