Istraga je završena. Ustanovljena je čista krivica vozača autobusa koji je prošao na crveno i pregazio pešake kojima je tad bilo zeleno.Bitno je i koji je autobus i da li je pretrcavao neko ulicu i ko je vozac, sve je bitno.
Mora da se stane na kraj ovakvim stvarima i da se posle svake tragedije izvuce neka pouka da bi se bar za promil smanjila mogucnost da se takva stvar ponovi.
Ako je neko pretrcavao ulicu van pesackog da se utvrdi da li je to prvi put, da li se to cesto radi, zasto se ne kaznjava, zasto Sekretarijat nije preduzeo nesto da se to spreci.
Itd.
Najgore je da samo placemo nad tragedijom.
Uzasna tragedija nas bas obavezuje na to da se sve ispita.
Oglasio se sindikat.Jel se oglasio zvanično GSP? Jel uopšte imaju saznanja da se išta desilo?
Ali ne i sam GSP koliko je meni poznato.Oglasio se sindikat.
Kolika je verovatnoća da su kočnice zakazale? Ako otkaže nožna, radi retarder?Imaš kočnicu, nožni retarder, ručni retarder i sebi dopustiš ovako nešto, zaista neverovatno.
Šanse da ti otkazu svi sistemi kocenja odjednom su bukvalno naucna fantastika. Čak i da ti autobus izgubi vazduh, imaš određenu rezervu da bi mogao da zaustvais vozilo.Kolika je verovatnoća da su kočnice zakazale? Ako otkaže nožna, radi retarder?
još BMC koji je poprilično glasan.Mene zanima kojom se on brzinom kretao, kad ni pešaci na pešačkom nisu uspeli da na vreme čuju zvuk zglobnog autobusa koji ide ka njima?