Šta je novo?

Bezbednost u javnom prevozu

Znam, bio sam ironičan kod pitanja 😎 Nije mi jasno što GSP ne tuži u ovakvim slučajevima za povredu ugleda.

Snimak vozača GSP Beograd posle koga ćete poželeti da svuda idete peške: "Je l to on hoće sve da nas ubije" https://share.google/mEWXSdDLLa68KZM5h

Jel to i GSP počeo da zapošljava strance?
Po oblačenju dotičnog vozača, snimak je boga pitaj otkad. Opet nepostojanje ikakvog novinarstva. Zaista se ne zna koji je portal gori, čast izuzecima. GSP nije sigurno, to posebna priča.

Snimak vozača GSP Beograd posle koga ćete poželeti da svuda idete peške: "Je l to on hoće sve da nas ubije" https://share.google/mEWXSdDLLa68KZM5h

Jel to i GSP počeo da zapošljava strance?

Ako se misli na video sa držanjem telefona, to je sa linije 25P. LDM prevoznik. Garažni broj ne može se naći. Star je video već nekoliko meseci. Šta god, novinari moraju opet da se "vaspitaju" da gsp nema strance, ako isključimo čuvenog stranca iz Somalije koji se odomaćio (možda je sad u penziji).
Dobro razumem neke ljude ne zanima mnogo koji je model autobusa, koji je prevoznik, ali novinari moraju da bolje protumače pa pošalju u javnosti. Mislim Nova S je, ne strogo prorežimski medij.

25 i 25P su uvek bili deponija za razne dijabole od vozača.

Pisao sam ovde o dvojici magaraca sa te teme, obojica naši. Jedan koji je zamalo namerno i svesno bokom autobusa pregazio/oborio pešake koji su uredno prelazili na zeleno ispred lokala "Tramvaj". I drugi koji je jurcao pa zamalo ubio pešaka na pola pešačkog kod Čuburca pa mu je ceo salon sa mnom rekao da smanji doživljaj.

Istini za volju, od ovog drugog slučaja nije bilo novih.

Ovaj što je zamalo samleo pešake kod "Tramvaja" je bio Bamironov. Znam jer sam bio upisao prevoznika, model autobusa i P broj. A sećam se da sam viđao (prethodnih godina) i Tamnavina vozila na tim linijama. Sad manje obraćam pažnju, a i otkako je uvedena "Nemanjićko plava" i GSP nabavio svoje Otokare, sve manje ih razlikujem ako se ne trudim.

Svašta bih napisao za ovo “Vozač Gsp-a”. Kakva bag** da nemam reči. Zbog ovakvih svakodnevno moram da ubeđujem ljude da u Gsp-u ne voze strani vozači.
Шта грађане брига да ли их небезбедно вози ГСП или нека фирма са домаћинским пословањем? Ипак су то све аутобуси флоте града Београда.

Шта грађане брига да ли их небезбедно вози ГСП или нека фирма са домаћинским пословањем? Ипак су то све аутобуси флоте града Београда.
Флота Републике Турске 😍

Vrh