Имам негативна и позитивна искуства са страним возачима па бих да наведем неколико позитивних:
1.1.2024. године возио сам се Леконовом Кобром на 37. Сео сам напред. На ББ пита странац јел неко говори енглески, не зна куда да вози јер је Пожешка била затворена због Улице отвореног срца. Све време сам га наводио и јако је лепо возио, чак смо се мало и испричали. Каже 503 и 504 му не леже никако, 48 не воли а 37 му је омиљена. Има искуства у вожњи камиона. Добар лик.
Пре две недеље сам једва стигао и утрчао у СтреЛастрин Терито на 581. Странац ми је затворио врата пред носом и опет отворио. Фино је возио, баш по прописима, без цепања које иначе СтреЛастраши практикују, није прескакао станице као што то СтреЛастраши воле да раде јер 581 је само за Лазаревчане и никога више, јелте. Деца припадници националне мањине су га све време зезала током вожње зато што је странац. Једну жену су пљунули без разлога која је седела напред. Излазим код ОМВ-а на Ибарској где су изашла деца припадници националне мањине која ту живи иза пумпе, пожелео сам возачу угодну и безбедну вожњу јер није Лазаревац близу. Странац ме потапше по рамену, захвали се, махне и свирне приликом излаза, док су деца припадници националне мањине гађали аутобус.
ТП има једног странца (ТП мрзитељ који мора да одреагује сваки пут кад се поменути превозник помене било у позитивном или негативном смислу да ми се овим путем не јавља и не цитира овај пост) који је летос возио електричног, а њега возе само наши људи, Тај странац вози боље него један матори 75+ који само Маза вози, искључиво пун гас, искључиво kick-down, искључиво нагло кочи због чега сам ударио руком у седиште. Бар на 59 су они скроз у реду колико видим, за 57 не знам јер линију никад нисам користио а свакако да треба најурити ТП са 57, треба.