S
stex_pb
Guest
Da li može da se desi da su tristop cilindri neispravni a da je izgubio vazduh?
У саобраћајној незгоди која се догодила око 8.45 сати у Југ Богдановој улици на Зеленом венцу када је празан аутобус на линији 15 сам кренуо низбрдо нико није повређен. Шофер је у последњем тренутку успео да ускочи у возило, седне за волан и аутобус усмери на супротну страну улице где није било пуно људи. Возило је том приликом ударило у стуб електричне расвете и паркирани комби и оштетило их.
Комунистички аутобус из комунистичке фабрике Икарбус коју смо срећом угасили као и остале самоуорављачке паразите, ИМТ, ИМР, Змај.Kriva je crvena boja, da ja vama kažem.
Draža nam se sveti zbog komunističke kolor šeme.
mislim da je barbadosov maz sa 551Evo ga, ima i snimak:
![]()
Аутобус ударио у возило полиције на Чукарици после проласка на црвено, полицајци повређени
Возач аутобуса осумњичен је да је јутрос на Чукарици ударио у службено возило полиције марке “тојота“, након што је прошао на црвено светло на семафору. Полицајци су збринути у Ургентном центру. Против возача биће поднета кривична пријава.www.rts.rs
To su ti kvalitetni privatnici, bar mi na snimku deluje da je neki gMaz.
Realno da postoji sistem i zakon, ne bi bilo razlike ko nas vozi. Ovako, rulet"Ma koga je briga dal voze naši ili stranci"
Ekspres opet?
Mnogo dobra,pouzdana i oprezna ekipa ali eto...šta je tu jeDa, inače vozači iz Kosmaja koji su radili na 57 su poslati na prinudni odmor pošto nemaju liniju da im daju.
Prošao oko pola četiri Požeškom kod nekadašnjeg Mihajlovca, gde 57 skreće u Kneza Višeslava. Video sam da stoji bus, bili smo u koloni zbog toga, čak i pravac ka Žarkovu, iako ta strana nije direktno pogođena. Kolapsi u gradu već danima, i taman danas išlo glatko i to dosta glatko, i eto tragedija na Brdu, pa opet posle na Ibarskom putu odmah nakon Lav auta još jedan udes, i to lančani gde je kombi udario u 56-icu ispred, a auto se zakucao u kombi. Na busu nije neka šteta. Taman i 56-ice u tom trenutku koliko toliko fino uhodane, kad eto opet velikog zastoja. Juče oko pola pet popodne uđem u 42 i krenemo ka bolnici Dragiša Mišović, i ima šta i tu da se vidi. Opet kolaps od Autokomande, pa sve do i iza bolnice, odnosno u celoj ulici Ljutice Bogdana. Jednu 42-jku videh kod Franša u pravcu Slavije, ostalih šest sve do jedne u Ljutice Bogdana, sa ovom u kojoj sam ja bio tačno osam komada. Znači da autobusa nije bilo verovatno ni ceo sat na pravcu Petlovo brdo Slavija. Poenta, koliko god javni prevoz bio kilav, zadnjih nedelja i haotičan, toliko su stvarno i gužve nestvarne zadnje vreme. Sve sam samcijat vozač u kolima. Iskreno, automobila je previše, narod kao da je poludeo. Često se pitam kako ljude ne mrzi da toliko ne izbijaju iz kola, plus traženje parkinga. I sam vozim, al ipak dosta više koristim javni prevoz. I pored sve dostupne tehnologije, ljudi kao mazge pa svi kroz isti pravac, iako Google mape pokazuju odavno crvene zone. Mislim, nije samo ni do javnog prevoza. Mnogo je ulica, pa i na Novom Beogradu, bukvalno uništeno parkiranjem automobila. Moraće nešto i u svesti naroda da se menja. Infrastruktura ovog grada toliki broj automobila prosto ne može da iznese.
Није уопште лака 57. Свака част возачима ГСП-а који су је возили. Углавном је возила иста екипа и нису имали већих проблема, осим што су повремено полазили који минут раније на последњим поласцима.Mnogo dobra,pouzdana i oprezna ekipa ali eto...šta je tu je