Koliko je proverena/istinita ova informacija/dokument?
Koliko je proverena/istinita ova informacija/dokument?
U tekstu se navodi da se "radnja ponovila 17. i 18.11", a danas je 13.11....
Kažu putnici da je nešto eksplodiralo i da je bilo dima u salonu.Ovaj je udaren, sad kako pitanje je..
A da se muče uz Begaljičko brdo što jes jes, idem na svakih mesec dana u Ikeu, još iz nekog razloga uvek sednem pozadi i ogluvim od motora.
Mada i ta linija je zrela za zgloba, kao i većina njih.
Koji duduk, piše "Slava Palestini", a on odmah priča o kampanji za izbore.Šapić obavestio Beograđane: GSP dobio pretnju da je u svakom autobusu postavljena bomba
Šapić o dojavi o bombama u vozilima GSP-a: Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služen1info.rs
Pa sasvim je realna mogućnost da je sve ovo oko dojava,deo političke kampanje obe strane.Koji duduk, piše "Slava Palestini", a on odmah priča o kampanji za izbore.
Pa ne znam, lično ne vidim da iko ima koristi od toga. Realno gledano, kao narod smo oguglali na te dojave. Kod mene u osnovnoj školi, i starije generacije, a i kasnije kada smo mi došli na red, su bile relativno česte dojave jer je bio neki test. Isto tako je nedavno bilo i zbog Ukrajine, a opet smo često čuli i dojave bombe u Sudovima - očigledno dojavi neko kome ne odgovara ročište tog dana. Tako da, ako je neko eventualno politički to odradio, nije dobio ništa. SNS onda mora da kao proveri sva vozila, a opozicija ne dobija ništa jer niko ne shvata tu dojavu ozbiljno, pa tako neće shvatiti ozbiljno ni priču da je vlast odgovorna za bilo šta u vezi sa time.Pa sasvim je realna mogućnost da je sve ovo oko dojava,deo političke kampanje obe strane.
Naravno, Đilas opet kriv.
Šapić: Postoje indicije da je prepolovljen autobus u toku vožnje - diverzija
Šapić: Postoje indicije da su dva autobusa koji su se zapalili tokom vožnje u stvari "diverzije"n1info.rs