bwinrs
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 30.05.2023.
- Pohvaljen
- 493
Zverski napad u Beogradu, policije naravno nigde jer verovatno ovi sto su napali imaju vece cinove.
Mislim da je ovo neko smućkao više objava - C ekipa radi više dana, dok nisu zakačili neku strankinju ili neku povezanu, pa su ih inspektori uhapsili i naravno da su bili na ulici odmah sutradan. Razbijanje izloga, ako nije bilo još neko, su razmažena derišta, devojke od jedno13 godina koje su krale i onda pretukle čuvara. Jedna od njih je crnjkinja, ne ciganka i valjda su sve deca nekih bitnih sa Senjaka i već duže prave sranja.Ima na IG profilima Beograd uživo i Moj Beograd, ukratko juče prepodne su nekoj trudnici oteli telefon, pa su poslepodne kod Franša pokušali da otmu ženi sa detetom nešto iz ranca, žena je to spazila, pa je romkinja udarila pesnicom. A uhapšeni su nakon što su u marketu starijoj ženi isto pokušali da ukradu novčanik, pa kad je spazila, krenuli da lome market i razbili izlog.
Nema potrebe za reklamacijama, na kasi samo kažeš da želiš da kupiš po ceni koja je istaknuta.
Maxi odnosno Delez je pravi arhetip korporacije koja je izgubila dodir, ne samo sa ljudskošću nego i sa razumom.Ja ne kradem al sam i danas banane prve klase kucao kao da su druge...
Jbg.. oni stavili mleko 125 a ono 149... akcija je do juče, a ja kupio danas a oni nisu promenili cenu i onda ja da uštedim na govoru i vremenu, reklamacija, drž ne daj, za 25 dinara ko će se cimati... dok sam primetio stvorio se novi red na kasi... Tako da sam vratio sebi otete pare na bananama... I tako smo ja i Maxi uvek kvit
Da bi nešto prodao, mora biti ubačeno u sistem. Svaka reklasifikacija mora biti odobrena od stane menadžera kategorije, u suprotnom bi svaka radnja mogla da se igra sa tim, takođe, nijedna roba se ne baca u kontejnere, već se vraća u skladište. Znači za svaki ulaz mora biti i izlaz. Mesto gde je teško proceniti je kod mesa, koje zna da kalira.Inače logika Joe23 ne stoji jer je brzo kvarljiva roba u pitanju, koja se baca i gde ne može da se vodi precizna evidencija i prikaže manjak, ni blizu precizno kao za neke druge artikle...
nijedna roba se ne baca u kontejnere, već se vraća u skladište. Znači za svaki ulaz mora biti i izlaz. Mesto gde je teško proceniti je kod mesa, koje zna da kalira.
Za Ideu i manje radnje nisam pričao, ako nisu promenili nešto, morao bi ovaj postupak.Voce se baca u kontis najbliži radnji IDea
Maski kao radi sa bankom hrane ili to škripi debelo takodje imaju problem u menadžmentu kartona kao itd itd manjuku radnika ...