Не, треба да га дају на одржавање пошто уопште није предат градским службама и све је до неспособне градске администрације.Stanje je KATASTROFALNO, mislim da ceo taj potez treba da daju BnVu na odrzavanje kada vec sami nisu sposobni. Barem bi imali jednu celinu urednu i odrzavanu.
Da se vozi po nekom trgu ili promenadi nije problem, to se svuda tako radi (svi veci trgovi u Evropi se koriste za razne manifestacije i kamijono donose/odnose ambalaze).Омиљени спорт ћација: сеци уши, крпи дупе. Ово је врхунац баналности и бацања наших пара. Променада се крпи, док се истовремено по њој потпуно комотно вози и паркира, уз бонус нове униформе за беле манекене, Pogledajte prilog 238433
Pogledajte prilog 238434Pogledajte prilog 238435
Pa ni sa asfaltom se nisu proslavili.Za nas je asfalt, eventualno behaton… Bacanje miliona evra na granitne ploce koje ne znaju ni da postave, niti da odrżavaju je čista bahatost…
Da se vozi po nekom trgu ili promenadi nije problem, to se svuda tako radi (svi veci trgovi u Evropi se koriste za razne manifestacije i kamijono donose/odnose ambalaze).
Problem je losi kvalitet tog celog projekta, podloga je losa ili pogresna.
A to za divlje parkiranje, pa ja neznam jedno mesto u BGu gde se ljudi ne parkiraju kako hoce. Idi samo na Vozdovac ;-)
Ево у овом граду https://forum.beobuild.rs/threads/b...-i-malograđanština.1544/page-330#post-1019048У ком европском граду тачно аутомобили возе бициклистичком стазом? Или пешачком променадом поред реке?
Izvini, ali hajde da se ne dopisujemo o glupostima u forumu.У ком европском граду тачно аутомобили возе бициклистичком стазом? Или пешачком променадом поред реке?
Али да, моћи ћемо да кажемо да је овај град кренуо да се иоле нормализује када се крене са дебелим кажњавањем свих који се паркирају по пешачким и зеленим површинама, од Лазаревца до Батајнице и Вишњичке бање
Izvini, ali hajde da se ne dopisujemo o glupostima u forumu.
Ja nisam kriv sto nisi imao mogucnost da putujes malo vise (ne samo u CrnuGoru ili Paraliju). Svi trgovi u Evropi se koriste za razne manifestacije. Dok se postavlja i uklanja, svuda su kamioni i auti. Bez problema. Ili odsteta.
U svim pesackim zonama imas (najpre u jutarnim casovima) dostave, gde gomila auta i kamiona ulazi u pesacke zone. To je sasvim normalo.