filipcukovic
Higher intermediate
BukvalnoА пошто је била планирана набавка немачких гарнитура направљених у Русији - какве се у Русији не праве...
Svakako su rekli da će “novih 18 štadlera flert raditi na BG vozu”. Videćemo
BukvalnoА пошто је била планирана набавка немачких гарнитура направљених у Русији - какве се у Русији не праве...
Zar TPS Zemun nije završena?
Колико сам схватио Пољаци су почели да праве тих 18 комада? Када су испоруке планиране?
Nabavke koje idu preko EB su često tajne. O novosadakim elektrobusima se isto ne zna apsolutno ništa.
Eto, to nam je donela rekonstrukcija.
Pokvario se RVR, sta je tu kriva nova pruga?Moram da priznam da sam se ovom novom početku BG:voz-a obradovao baš. Odlučio da malo pešačim do stanice svaki dan i od stanice do posla, taman imam usput klopu da uzmem, ne moram da jurim parking itd. Dva dana je sve bilo kao u bajci, a onda danas dolazim na stanicu Altina u 10:00, voz treba da naiđe u 10:06 i vidim da u koloseku ka gradu stoji bg voz jedno 50ak metara pre stanice, mrtav. Popnem se na stanicu, reko, ko zna šta je, krenuće uskoro. U 10:06 nailazi istom smeru ali u kontra koloseku druga garnitura, ja pokušavam kroz pothodnik da ga stignem, ne uspevam, i vidim kako onu "mrtvu" garnituru kreću da vuku u rikverc ka stanici Zemun Polje.
Nakon toga odem na bus, unesem ussd kod, vidim da će bus za tipa 11 stanica (što je okretnica) i odlučim da se vratim kući po auto.
Eto, to nam je donela rekonstrukcija. Inače na svim tim stanicama rade zvučna i vizualna obaveštenja i čuo sam ih drugim danima kako najavljuju koje vozilo dolazi na koji kolosek i u kom pravcu, ovog puta muk i nas par koji trčkaramo kroz pothodnik kao sumanuti.
Bolje od komentara iznad tvog ne bih mogao da odgovorim. A inače mislim da rekonstrukcija pruge u Beogradu, koja je pre radova bila za 100km/h, a posle za 120km/h, bez promene navika i nema baš mnogo smisla.Pokvario se RVR, sta je tu kriva nova pruga?
Ko bi rekao da je do nabavke Stadlera RVR je zapravo bio najmlađe sredstvo na prugama .то нема везе са реконструкцијом, већ распалим Горбачовима, који су одавно зрели за пензију
Ko bi rekao da je do nabavke Stadlera RVR je zapravo bio najmlađe sredstvo na prugama .
Jutros u 7:43 voz na Tošinom bunaru se nije pojavio, veruje. da je to bilo u pitanjuRVR je jutros pokidao kontaktnu mrežu između Zemuna i Z Polja pa je to napravilo probleme na pruzi i izazvalo zakašnjenja.
Pogledajte prilog 132585
Јел поента ове слике временски парадокс или што смо сазнали да @gunbo има мањак косе