Šta je novo?

BEOVOZ - BG:VOZ - stanje i mogućnosti

Заборавих јуче да напишем, воз за Батајницу који је по распореду у 16.17 је каснио 13 минута на Тошин Бунар. Пре тога је дошао регио за Нови Сад у 16.22 који је био препун, људи су скоро па стајали на главама једни другима нарочито на улазу, док је у самом вагону са спољне стране деловало да има места, само се народ није померао унутра.

Након доласка БГ воза који је каснио, убрзо је стигао и други 16.26 који је такође каснио. У првом је, логично, била баш гужва, док је други био мање више празан. Штета што се труде да униште (вероватно) најбољи вид превоза који Београд тренутно има.

Nema izmena, ostsje isti broj polazaka.
U situaciji kada se svakodnevno otkazuju polasci BGvoza usled nedostatka garnitura, kada su građani jednostavno izgubili poverenje u sve polaske sa RVRom, nema smisla povećavati bilo šta.
Kad se sredi tunel i peroni (što bukv može biti odrađeno za godinu dana) možemo o ogromnom povećanju vozova ka Pančevu da pričamo (ali u BGvozu)
Iz kog razloga onda ne ubace jednu novu garnituru na relaciji Resnik-Zemun. Tu nema problema sa visinom perona i tunelom. Južni pravac prosto vapi za za tom linijom. Mnogi koriste ujutru Valjevac ka Zemunu, a popodne Prijepoljac za nazad Ostali ili ne staju u Rakovici ili kasne uvek...

Nema izmena, ostsje isti broj polazaka.
U situaciji kada se svakodnevno otkazuju polasci BGvoza usled nedostatka garnitura, kada su građani jednostavno izgubili poverenje u sve polaske sa RVRom, nema smisla povećavati bilo šta.
Kad se sredi tunel i peroni (što bukv može biti odrađeno za godinu dana) možemo o ogromnom povećanju vozova ka Pančevu da pričamo (ali u BGvozu)
Ja sam pogrešio ipak ima značajnih izmena. Pogledati drugu železničku temu. Slučajno sam gledao sadašnji RV. Vozovi prolaze do Beograd Centra ili Zemuna (bez zaustavljanja na Vuku i Pančevcu)

Vrh