Saobraćajna Kamera
Higher intermediate
Ne bi me čudilo da Sokola "kamenuje" sopstvena infrastruktura.
Uz par insajdera iz IŽS, "Sokola" kamenuje autoprevoznički i kombi lobi.
A pojedini ljudi ovde pisu iznova i iznova kako RVR mogu da voze jos 50 godina, i time obmanjuju i zbunjuju druge, manje upucene ljude, koji dolaze ovde da se informisu o tome...Danas je u 18:55 defektirao RVR na stajalištu Karađorđev park na liniji Batajnica-Ovča, stajao je minimum 30 minuta, posle toga nzm šta se desilo
Jedno pitanjce: da li je ucestalost (zapravo neucestalost) polazaka bg voza za i od mladenovca posledica nedovoljne kolicine garnitura? I ako jeste, da li se nazire ikakva sansa da se to promeni? Bile su neke Lastocke pominjane ali to izadje na praznu pricu koliko se secam.
A pojedini ljudi ovde pisu iznova i iznova kako RVR mogu da voze jos 50 godina, i time obmanjuju i zbunjuju druge, manje upucene ljude, koji dolaze ovde da se informisu o tome...
RVR su zreli za penziju, perspektivni su za nove remonte i produzenja taman koliko i trolejbusi BKM.
Bolje da Beogradski metro i voz dobije novac od države i da sami obavljaju prevoz putnika na teritoriji Beograda, nego da daju Srbija Vozu.
Pa nista, samo kazem da ste mi pouzdani mani ga mito.Pokvarila se i dva Sokola od tri, pa šta? Da li to znači i da su oni zreli za penziju?
Pa bas zbog manjka odrzavanja presli smo mi tacku kada bi nasi RVRovi mogli da se remontuju a da to bude isplativo i finansijski i funkcionalno i vremenski.
Kao sto su npr BKMovi prosli, isto zbog neodrzavanja i zapustanja. I mogu onii sada da se remontuju, ali to kosta boga oca, i ne govorim samo o parama.