Pre jedno 10 dana, dok sam cekao kod Vuka voz, kad je krenulo nesto da tutnji, okrenem se, a iza teretna kompozicija. Pokusao sam da fotkam al je bilo mutno bas zbog brzine. Bilo je jedno 30 vagona. Ovo je bilo oko pola 2 popodne.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=406486#p406486:14gzp7ax je napisao(la):mvbg1 » 18 Sep 2016 08:56 pm[/url]":14gzp7ax]Не знам одакле да почнем. Можда од тога да сам шокиран твојом неспособношћу да разумеш неке од најочигледнијих друштвених процеса који ти се дешавају пред очима. Ајмо по тезама:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=406421#p406421 je napisao(la):I??? Gde će nas ta politika koju zagovaraš dovesti?
Hajde da ne plaćamo ništa. Plaćaš li komunalije redovno Principe? Naravno da plaćaš. A zašto? Zato što bi ti sutra uskratili i vodu,i struju i telefon ako ne platiš.
Ali najlakše je pozivati na neplaćanje gradskog prevoza upravo zato što ga i ne koristiš. Da ga koristiš ne bi tako govorio. Veliki si demagog. Možda i najveći ovde na forumu. Ali neka to je tvoje pravo.
Napišeš da nam uzimaju 150 miliona za finansiranje gradskog prevoza. Ok,uzimaju. Ali zašto? Pa upravo zbog takvog razmišljanja i takvih zagovornika švercovanja u Beogradu.
Opet ću pitati sve ovde. Da li postoji grad u Srbiji u kojem se smatra da je švercovanje zakonsko pravo svih gradjana???
Svašta.
- Редовно користим БГ воз.
- Као и цели ГСП тако и БГ воз ми, грађани Београда већ плаћамо кроз субвенције
- Плаћамо МИ ВАС да нас третирате као стоку у смрдљивим, штрокавим возовима које не желите да одржавате нити чувате од вандала иако опет МИ плаћамо људе и за тај посао у вашем социјалном предузећу.
- Овај град је све своје грађане на годишњем нивоу поткрадао десетине милиона евра само на суштински незаконито и тржишно сулудо сбувенционисање картела приватних превозника
- Овај град је, колико јуче од грађана украо највреднију имовину у износу од милијарду евра а по уговору нам предвидео још милијарду-две додатне штете и задужења.
- Овај град воде највећи криминалци и зликовци икада. Изроди корумпирани који нам на разне начине отимају на стотине милиона евра сваке године.
- БУС ПЛУС је криминална организација, кумовска приватна фирма према којој ја, СЛОБОДНИ грађанин нема никакве обавезе.
- Ова држава је непријатељ сопственог народа, односно оног дела народа који тади у приватном сектору. Порези су невероватно велики, таман и колико корупција а са друге стране све те хараче дају страним компанијама , својим партијским пацовима, криминалцима и вама, несрећним медиокритетима који нису свесни света око себе.
- Ова власт се прославила стратегијом отимања од сиромашних и немоћних, од пензионера, трудница и деце да би дала богатима, бахатима и нерадницима у вашим штрокавим посткомуњарским предузећима.
А о теби довољно говори онај ветробран на горбачову који сваки дан возиш а који је опран последњи пут кад се држава звала СРЈ.
Љути се и чуди колико хоћеш, али има још нас који се, за разлику до вас, нећемо никада помирити са свакодневном штроком, криминалом, корупцијом и државним терором над сопственим народом, нити ће дозволити да их ико прави будалама.
Ја да плаћам станове градоначелника по Бугарској, вучићеве шеме са терористима, баханалије Весића Сотоне, криминалне послове црногорске мафије каја нам финансира владајућу партију, хорде партијских пацова које не раде ништа...НЕЋУ!
И могу само да жалим тог несрећника који ће за пуцање таквог система да криви себе или свог суграђанина који се бори за опстанак а не ове монструме на власти, и да констатујем да такав појединац апсолутно заслужује такву државу и такав систем.
На улици, више пута. Дакле, практикујем често демократију и чувам своје грађанске слободе на начин који је свакодневница у цивилизованим, демократичним друштвима.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=406993#p406993:o8ehjmnh je napisao(la):Kokos » 21 Sep 2016 08:22 pm[/url]":o8ehjmnh]Jel još negde ispunjavaš svoj bunt ili samo na javnom prevozu?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=407069#p407069:3bm0papr je napisao(la):mvbg1 » Thu Sep 22, 2016 1:25 am[/url]":3bm0papr]Ja internet huligan? U redu. :roll:
Još ćes reći i da sam sns bot ali dobro. I ranije si pokušavao da me navučeš na istu foru ali ti nije uspelo.
Kada budeš imao neki konkretan predlog za unapredjenje gradske železnice osim ovog sirovog hejterisanja svega i svačega disktovaćemo.
Do tad... :kafa: