boca-ica":2nvu1sii je napisao(la):Očigledno je da se neka grupica vandala, u poslednje vreme navrzla na BGvoz
svaki dan primecujem vidno nova oštećenja enterijera u BGvozu
Za zaštitu javne imovine neke službe su dobro placene
a po rezultatima se jasno vidi da ne rade svoj posao :rant: :bash: :rant:
Edit
Ne postoji održavanje, koje može nadomestiti nerad nadležnih
Da, to je baš u našem duhu.. :/ Iživljavati se na nedužnoj devojci, a da mu se pojave istetovirani ćelavci, ne bi smeo ni da ih pogleda, sve da mu se popišaju na sred autobusa... :notok:vranac":3nfne7os je napisao(la):Treba raditi ovako kao u Engelskoj:
boca-ica":3807d1dd je napisao(la):BGvoz u dnevnom radu nema vandala jer bi ih uobičajeni korisnici dobrooo za uši izvukli
svi znamo da je njihovo vreme ,, rada ,, nakon 20,30 h uglavnom poslednji polasci ,
Školski primer
Tinejđersko nezadovoljstvo manifestuju vandalizmom, samo na mestima gde se osecaju sigurnim
da ne mogu da trpe posledice, a takvim činjenjem dižu lični rejting pred svojim društvom
Prisustvo bar dvočlane patrole komunalne poicije u poslednjem krugu BGvoza bi sigurno imalo efekta ( 1 radni sat )
a radi se o visokim iznosima materijalne štete koju mogu da spreče,
samo kada bi hteli da rade svoj posao :rant:
Ti kao da se ni ne voziš ovim vozom o kome pričaš,enterijer se uglavnom uništava,verovao ti ili ne,u podne radnim danom kad se delikventi vraćaju iz škole,video sam to nebrojeno puta ili vikendom kad nema toliko putnika,a uveče nit oni koriste voz a i imaju verovatno pametnija posla.boca-ica":3utpaduw je napisao(la):BGvoz u dnevnom radu nema vandala jer bi ih uobičajeni korisnici dobrooo za uši izvukli
svi znamo da je njihovo vreme ,, rada ,, nakon 20,30 h uglavnom poslednji polasci ,
Školski primer
Tinejđersko nezadovoljstvo manifestuju vandalizmom, samo na mestima gde se osecaju sigurnim
da ne mogu da trpe posledice, a takvim činjenjem dižu lični rejting pred svojim društvom
Prisustvo bar dvočlane patrole komunalne poicije u poslednjem krugu BGvoza bi sigurno imalo efekta ( 1 radni sat )
a radi se o visokim iznosima materijalne štete koju mogu da spreče,
samo kada bi hteli da rade svoj posao :rant:
Darko75":38cd1fij je napisao(la):A kondukter umesto da bleji tuda jer i nema neka zaduženja verovatno sedi kod mašinovođe i tuguje jer ne mogu više da drpaju pare,bar ne na Bg vozu.
Pišeš prazne priče o nečemu o čemu nemaš pojma, okani se toga više, momčino!Darko75":31apyhzl je napisao(la):Daaj ,zezaš me čoveče,pa jel sam rekao nešto netačno,jel ima neko zaduženje kondukter u Bg vozu osim da nosi onaj papirić i da na Tošinom bunaru izađe da da polazak i to samo u jednom smeru? Dobro ovo za tugovanje jeste neka moja pretpostavka ali samo zato što bi mogli da sačuvaju dosta toga da se samo malo iscimaju ali lenjo je to i naviklo na leba bez motike.
Rile":2ldvsu6q je napisao(la):Pišeš prazne priče o nečemu o čemu nemaš pojma, okani se toga više, momčino!