ViktorViktor
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.02.2016.
- Pohvaljen
- 2.427
Evo ga i za Međicu
Meni jesi, hvala.Sorry, ako nekome kvarim vikend...
Eko Straža on LinkedIn: Blok 45, čovek (majstor?) baca u reku šut i otpad sa splava - staklenu… | 37 comments
Blok 45, čovek (majstor?) baca u reku šut i otpad sa splava - staklenu vunu, daske i ostalo djubre. | 37 comments on LinkedInwww.linkedin.com
,обавештавамо Вас да је водни инспектор извршио ванредни, теренски инспекцијски надзор на предметној локацији, при чему је констатовано постојање неколико мањих спрудова са растињем, који су настали дугогодишњим присуством нелегалних плутајућих објеката – сплав ресторана. Постојање спрудова са растињем не угрожава водни режим корита реке Саве и сходно Закону о водама нема елемената за предузимање мера из делокруга рада водне инспекције.
Čini mi se da, ako se upredi tvoja prva fotografija sa mojom od par dana ranije, da je u međuvremenu jedan šip izvađen.Jutro na savskom keju u nivou bloka 45. Nisam siguran šta rade, lici da pobijaju ili vade sipove ali lepo je videti reku bez splavova...
Pogledajte prilog 196609Pogledajte prilog 196610
Naravno, imali su stanište na reci i pre nagomilavanja mulja. Pitanje je i veličine sadašnje populacije, ali to je divlje stanište, a i životinje jesu inteligentnije nego što mislimo, sigurno će se snaći.Добро је да се одмуљи обала због мириса и комараца, надам се да ће се корњаче, патке и друге пловке снаћи за станиште.
Склонићемо сплавове у смислу да ће их бити тридесет кад завршимо
3x manje , a svaki 3x veći od prethodnih.Ako je sada tipa 3x manje - makar nešto.