relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 18.840
Od kada je ovo? Na fotografiji se ne vidi zgrada u Kardjordjevoj 5.
Od kada je ovo? Na fotografiji se ne vidi zgrada u Kardjordjevoj 5.
Trebalo bi da je od pre neki dan, zato što sam preuzeo sa FB.Od kada je ovo? Na fotografiji se ne vidi zgrada u Kardjordjevoj 5.
Ima dosta vremena od ove slike, mislim da je na njegovom mestu sada ona Kopernikus grdosija, nisam 100% siguran.Trebalo bi da je od pre neki dan, zato što sam preuzeo sa FB.
Ima više od 10 godina od kako je nastala, pošto, kao što rekoh, na fotografiji još uvek ne postoji zgrada u Karađorđevoj 5.Trebalo bi da je od pre neki dan, zato što sam preuzeo sa FB.
– Trebalo bi da se konkurs za svaku od oko 30 lokacija raspiše do kraja novembra, a postoji zakonska početna cena od koje će se licitirati. U međuvremenu radimo na projektu dovođenja vode i struje, tako da će svi priključci biti legalni, a splavovi će morati da imaju prečišćivače otpadnih voda. Na kraju ovog procesa Savsko šetalište će ponovo postati uređeno mesto sa koga može da se vidi reka – rekao je Šapić."
Pa divno. Ko ima para da pobedi na licitaciji, taj će i da zadrži splav....
Sada ima preko 70 splavova na Savskom keju (prebrojao na brzinu), ako stvarno spuste na 30 to bi bilo ogromno poboljšanje.
Nisam video da se navodi ikakav pravilnik za plutajuće objekte... ako je neko primetio ili zna za takav dokument, molim da objavi.Nema propisane visine objekta?
To su zone do reni-bunara... parkiranje čamaca tek neće biti dozvoljeno (izlivanje nafte i ulja).Da li će na ovom mestu koje je obeleženo crvenom bojom dozvoliti postavljanje marine za čamce?
Blok 70 će prodisati!
10 метара је прописана висина.Nema propisane visine objekta?