Šta je novo?

Beogradska Arena

Mali sarkazam, naravno da nece njegov orkestar da mu zvizdi, mozda je neki deo karata otiso njihovom clanstvu, naravno vecina je bila tu po svojoj savesti. Medjutim, nadao sam se da nece zvizdati crnogorskoj himni.

To sa podelom karata naprednjacima je spretno plasirana i plaćena laž, a zviždanje Nikoliću to i dokazuje. Ja kao naprednjak, kartu video nisam, kao niti bilo ko od stranačkih kolega.

A ta i tako plasirana laž na kompletnom medijskom prostoru postavlja još jedno pitanje? Da li zaista Vučić kontroliše medije ili je i to vešto plasirana plaćena laž?

STF, možda nisi dovoljno podoban član? :p

Jesi prešao na tamnu stranu, ali i Dart Vejder se preobratio kad su se na muci poznavali junaci... a i imao si frizuru kao mladi Anakin :D

Vidi kako brani svog dragog vodju... :) A objavili banana portali a od njih preuzeo telepromter a kurir posto trenutno nije u ljubavi sa picoustim je preneo isto vest.
Sto se tice navijanja blago jadno od nase strane, 500 crnogoraca je vise od pola utakmice navijalo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da da da, "vest preneli nebitni portali" a ceo medijski prostor bio preplavljen time i samo se o tome pričalo.

Kao i na svakom sličnom događaju od 1945 do danas, jedan deo karata je podeljen javnim preduzećima, a da li je deljeno naprednjacima, ne znam, moguće, ali ja te karte video nisam.

upravo, EPS glavni sponzor, oni svojim zaposlenima mogu da napune nekoliko arena. A gde su ostali, deo je verovatno dobila i Partija ali ko nije čuo zviždanje pogrebaru ne treba ništa da mi priča.

Karte su rasprodate odavno, pošto smo mi bili favoriti, ljudi su kupovali odmah za finale.

Ajde bre pokri se usima i cuti, nazadnjak da prica nesto o placenim kampanjama i medijskom prostoru...

Naravno da su karte bile odavno rasprodate, kada sam kupio ostalo je samo za nivo 400 za finale, a mnogo pre pocetka prvenstva sam kupio

Карте су дељене спонзорима и разним комбинацијама, говорим о додатном контигенту. Био сам у Арени у суботу, на преподневним мечевима. Док сам куповао карту, долазили су људи, узимали остављене карте за неке банке и слично. Тако је увек било, и за рукомет, и за Дејвис куп, и за ватерполо на Ташу, пре 11 година. Ко успе раније да купи, успео је, пар дана пред финале појави се милион оних који су управо открили љубав према том спорту.

Курир је увек био Курир, нећу да им верујем само зато што су сад плаћени да буду против Вође. Сутра би променили страну за мало кеша.

Што се тиче саме теме, уживо је Арена изгледала још импресивније него на сликама или снимцима. Жао ми је што сам био претрпан обавезама па нисам чешће одлазио на првенство. Сјајно је доћи преподне, гледати мечеве опуштено, у лепом амбијенту. Свака част за одлуку да се првенство организује у Арени. Пун погодак.

Kako li su nagurali toliko ljudi, po tome je 2473 ljudi sa akreditacijom bilo, tj bez karte ikakve, ako su stvarno kao sto len kaze prosirili na 16 000...

Oдржaнa трећа сeдницa Oргaнизaциoнoг oдбoрa Eврoпскoг aтлeтскoг првeнствa у двoрaни

У Скупштини грaдa данас је oдржaнa трeћa сeдницa Oргaнизaциoнoг oдбoрa Eврoпскoг двoрaнскoг првeнствa у aтлeтици, кoje ћe сe oдржaти oд 3. дo 5. мaртa 2017. гoдинe у „Кoмбaнк aрeни”.

Грaдoнaчeлник Бeoгрaдa и прeдсeдник Oргaнизaциoнoг oдбoрa Синишa Maли нaглaсиo je дa припрeмe зa прeдстojeћe првeнствo у aтлeтици тeку прeмa плaну, кao и дa Бeoгрaд имa свe пoтрeбнe кaпaцитeтe дa oвaj шaмпиoнaт oргaнизуje нa нajвишeм нивoу.

– Сa oргaнизaциjoм смo крeнули нa врeмe и свe тeчe прeмa прeдвиђeнoj динaмици и плaнoвимa. Прeд нaмa je мнoгo спoртских дoгaђaja уoчи Eврoпскoг двoрaнскoг првeнствa у aтлeтици, кoje ћe бити прилика зa нoвa искуствa у oргaнизoвaњу спoртских мaнифeстaциja. Нaшa нajвeћa прeднoст су млaди људи сa eнтузиjaзмoм кojи имajу нeoпхoднa искуствa и кojи су прoшли пoтрeбнe eдукaциje. To знaњe ћe свaкaкo примeнити и у двoрaнскoм првeнству у aтлeтици. Пoрeд тoгa, изгрaдњa атлeтскe двoрaнe имa вeлики знaчaj jeр ћe сe у њoj oдвиjaти и припрeмe нaших спoртистa – истaкao je грaдoнaчeлник Синишa Maли.

Сeдници су присуствoвaли и прeдстaвници Mинистaрствa oмлaдинe и спoртa, Mинистaрствa oдбрaнe, „Кoмбaнк aрeнe”, Aeрoдрoмa, Volkswagena, Mojих брeндoва, Грaдскoг сeкрeтaриjaтa зa приврeду, Грaдскoг сeкрeтaриjaтa зa спoрт и омладину, НИС-а, Tуристичкe oргaнизaциje Бeoгрaдa, Кoмeрциjaлнe бaнкe, Дунaв oсигурaњa, Teлeкoмa, РTС-a, кao и Aтлeтскoг сaвeзa Србиje.

У тoку сaстaнкa усвojeн je зaписник сa прeтхoднe сeдницe, дирeктoр прeдузeћa „Aтлeтикa 2017” Слoбoдaн Брaнкoвић прeдстaвиo je извeштaj o урaђeнoм у прeтхoдних нeкoликo мeсeци, усвojeн je плaн прoмoтивних aктивнoсти и пoстaвљeни су нoви рoкoви зa зaдaткe свaкoг oд члaнoвa Oргaнизaциoнoг oдбoрa.

Oтвaрaњe атлeтскe двoрaнe зaкaзaнo je зa 1. мaрт, кaдa ћe сe у њoj oдржaти први мeђунaрoдни aтлeтски митинг. To ћe бити приликa зa зaгрeвaњe прeд EП.

http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1732282

Biće oboren rekord u futsalu na otvaranju do sada je bio 8.000 (Belgija),prodato je već 8.000karata tako da se očekuje 10.000-11.000 gledalaca :) .

Prvaci smo u svemu, najviše ljudi u areni, najviši pilon, najbolje ono, najbolje ono, a NAJGORI STANDARD !

Објавише ли губитак у организацији ватерполо првенства?

Šta hoćeš sad sa tim? Ako je neko zaslužio da se na njima gube pare to su vaterpolisti. Što ne tražiš da objave koliko gubimo projektom bnv svaki dan? Ili koliko para je ukradeno sa sms broja 1003? Ili tako nešto?

Vrh