Šta je novo?

Beogradska Arena

Najzad počinju radovi na severnom platou! Status Arene na Facebooku:

Zbog radova na severnom platou ispred blagajne Kombank Arene, blagajna će do daljnjeg biti premeštena na južnu stranu (ka autoputu). Radno vreme blagajne biće: ponedeljak – subota: 10:00 – 20:00.

Severna strana "Arene" se sprema za najluđu evroligašku sezonu ikad :D

arena.jpg

dsc01322.jpg

dsc01321.jpg

Svake godine u areni fasuje priblizno oko 120 stolica , sredjena su dva prilaza ostal jos dva , da se srede

Što se mene tiče, to je OK. Isuviše je vredno sve ono što je pravljeno prethodnih godina da bi se raspalo zbog jednog neverovatnog koša u polufinali protiv Cedevite.

Kada je reč o klubu koji, ipak, više volim - nadam se da će nas biti više od 15.000 na svakoj utakmici i da ljudi neće dići ruke posle prvog poraza u EL. Grupa je jako teška i Top 16 bi bio ogroman uspeh, i zato je potrebno podržati momke na svakoj utakmici.

Stepenište je spremno, stolice su zamenjene, još samo treba dočekati 16. oktobar :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HCiTklzDJH0[/youtube]

@borcanac, ukrao sam ti fotku sa pticama iznad arene, nadam se da se ne ljutiš ;)

@Homer

Naravno, sada vam je potreban kontinuitet, da se ljudi naviknu da dolaze u velikom broju čak i na 'manje važne' utakmice.

Bulevarac":zy5tknr1 je napisao(la):
@borcanac, ukrao sam ti fotku sa pticama iznad arene, nadam se da se ne ljutiš ;)

Како мислиш украо? Да не мислим да делим, ни качио не бих јавно. :wink:

Mislim da će sad narod da se popali na košarku, pa će i u ABA ligi da bude više ljudi, kako czt tako i kkp,, mislim da bi i kkp mogao da dobije pristup Areni ako ne u drugoj fazi takmičenja onda bar od osmine finala, što je realni njihov domet, ako ne i više od toga. A što se nas Zvezdaša ne treba bolja pozivnica od ovog postera
bil-postedunkgreece.jpg

Jesu to uzeli polovan bazen ili nov ovo nesto mnogo rdjavo

Боже мили ко нам ово ували? Ко ли је добио коверту за ово уваљивање? Колико је мојих пара дато за ово уваљивање?

A sta fali montaznom bazenu sa licencom jeftinije nego da su renovirali neki od postojecih bazena a ove ce kasnije iskoristiti za nacjonalni trening centar

Kakvo uvaljivanje?

Nesto je mnogo plitak bazen kad se uporedi sa ljudima koji stoje uz ivicu...

за ватерполо је минимална дубина 2 м. иначе супруга ми је јуче била у Инж. комори на редавању о овим базенима и донела ми проспект. могу рећи да је ово одлична ствар, и као привремено и као трајно решење

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=364836#p364836:zhgviwrg je napisao(la):
rasho62 » 29 Дец 2015, 17:38[/url]":zhgviwrg]Боже мили ко нам ово ували? Ко ли је добио коверту за ово уваљивање? Колико је мојих пара дато за ово уваљивање?

нико то нама није увалио. једноставно, када смо добили организацију Европског првенства, Ватерполо савез је решио да буде у Арени (с обзиром да нам је ватерполо тренутно најтрофејнији и најпопуларнији спорт). пошто Арена нема базен, приступило се уградњи монтажног, а Мирта је тренутно једина фирма у Србији која ради висококвалитетне и лиценциране монтажне базене (имају лиценцу ФИНЕ)

Колико пара ће коштати целокупно адаптирање арене? Да ли то ми немамо нити један други базен?

Vrh