Ne nego Arenu u belo da okrečimo i da pokažemo da smo patriote koje vole svoju zemlju.Sad i ova perionica mora u plavo i u cirilicu
А доктор Шапић буквално хоће да провуче булевар кроз симбол са грба.Ali ‘simboli grada nisu na prodaju’, Generalštab, Sajam, hotel Jugoslavija, Genex itd gledaju i ne veruju…
Meni je najjače kad je bio ritualni skup sekte u Kragujevcu.Мислим да то стварно јесте битно. Било је потпуно имбецилно када се звала Комбанк арена, дуго ми је требало да прихватим то, па онда Комбамк почне да спонзорише Дом Синдиката (што је такође имбецилно), и када год најаве догађај у Комбанк дворани, мени је у глави Арена.. на крају се навикнеш, да је ово Штарк Арена, а Дом Синдиката Комбанк Дворана, кад оно истиче уговор са Штарком, а Дом синдиката је МТС дворана….
Sjasi kurta da uzjase murta sistem mada zna se zbog cega je Alta pay sistem dobio mogucnost da mu adrena bude najveći bilbord.
Nakon godinu ipo jednu stolicu na 206 su zamenili tj.foneli onu sklopivu.
Celo stanje Arene je sramotno, uopšte se ne trude da neke stvari ne daj bože poprave ili dorade.