Šta je novo?

Beogradska Arena

Sa osam razlicitih uglova (svih mogucih sa svakog coska po dva napred i pozadi) sevaju Alta Banka baneri ali bitno je da "nEcE sE vALa bEoGrAdSkA aReNa zVaTi pO nEkOm sPoNzOrU"

Мислим да то стварно јесте битно. Било је потпуно имбецилно када се звала Комбанк арена, дуго ми је требало да прихватим то, па онда Комбамк почне да спонзорише Дом Синдиката (што је такође имбецилно), и када год најаве догађај у Комбанк дворани, мени је у глави Арена.. на крају се навикнеш, да је ово Штарк Арена, а Дом Синдиката Комбанк Дворана, кад оно истиче уговор са Штарком, а Дом синдиката је МТС дворана….

ja mislim da i dalje na izlazu sa mosta na adi ka nbg i dalje stoji tabla kombank arena :D

Мислим да то стварно јесте битно. Било је потпуно имбецилно када се звала Комбанк арена, дуго ми је требало да прихватим то, па онда Комбамк почне да спонзорише Дом Синдиката (што је такође имбецилно), и када год најаве догађај у Комбанк дворани, мени је у глави Арена.. на крају се навикнеш, да је ово Штарк Арена, а Дом Синдиката Комбанк Дворана, кад оно истиче уговор са Штарком, а Дом синдиката је МТС дворана….
Meni je najjače kad je bio ritualni skup sekte u Kragujevcu.
Hala se službeno zove "SBB hala Jezero"
Sektaši su skinuli reklame, a ni u jednom izvešaju njihovih se nije pojavilo ime, dok uredno kažu za MTS, Kombank i ostale ponosne sponzore.

ono drvece sto su posadili se osusilo skroz :(

sada nije beogradska arena, nego alta arena lol

i onaj parking i dalje se koristi sa poligon, izem ti muku

jel zna neko sta se gradi (kao hala neka) blizu petlja imzmedju 28. I 29. bloka?

1000044697.jpg

Irobije li, imamo naziv objekta na Nemanićkoj plavoj pozadini, a reklamu pored u komunističkoj crvenoj.​

Sjasi kurta da uzjase murta sistem mada zna se zbog cega je Alta pay sistem dobio mogucnost da mu adrena bude najveći bilbord.

Nakon godinu ipo jednu stolicu na 206 su zamenili tj.foneli onu sklopivu.

Celo stanje Arene je sramotno, uopšte se ne trude da neke stvari ne daj bože poprave ili dorade.

Vrh