Mislim da se to sve može kupiti u stark radnjamaČek, Štark više ne proizvodi čokolade?
Znam da su ukinuli proizvodnju malih čokoladica (Sweet, Kokos štanglice, ZaZa...), jel si na to mislio?
Не, него на престанак производње чоколаде као сировине. Купују од Бари Кајебоа, па стављају у Најлепше жеље. И то се показало као велика грешка.Ček, Štark više ne proizvodi čokolade?
Znam da su ukinuli proizvodnju malih čokoladica (Sweet, Kokos štanglice, ZaZa...), jel si na to mislio?
Meni nikad nije smetalo da arena ima sponzora. Ako je stark propo, treba naci drugog ko bi platio
Lidl ih je bukvalno uništio,i kvalitetom i cenom.
И најбољем и најгорем менаџменту нека цркавица годишње од спонзора добро дође. Арена управо иде стопама старог Сава центра.
Овде можда има и до тога што Штарк више не жели да буде спонзор, јер су у кризи, сменили су ултранеспособног директора пореклом из Карловачке пивоваре - пошто су се зезнули са укидањем сопствене производње чоколаде и ослањањем на фамозни "Бари Кајебо", а и Лидл је преузео велики део чоколадног тржишта - па се Гангулици спојило лепо и корисно (како га он види).